![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]()
Tak.Niestety jest lżejszy o śledzionę. Gołąb z Izą na miejscu monitorują jego stan i potrzeby. Czekamy aż się wybudzi.
![]() |
#82 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Boooo-rys!!!! Zdrowia!!!!
A ja już w domku...i musiałem po całym tygodniu spędzonym z Wami, walnąć sobie drineczka przed zaśnięciem ![]() Nie muszę chyba tego mówić głośno, ale powiem ..a co mi tam: -BYŁO ZAJEBIASZCZO ![]() DZIĘKI I POZDRO DLA WSZYSTKICH! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Dopiero przed chwilą ekipa dotarła nad morze, w zasadzie nie nad morze, a nad Zatokę Gdańską, czyli w sumie nad morze, bo to też wody morskie. Są wJantarze.
Mała korekta wcześniejszych informacji, a w zasadzie nie. Pisałem, że jedzie jeszcze trójka ale tak naprawdę jechało 5-ciu, bo oprócz Exa, Pawlicha i Janusza, jechał również Motomysza i od Gołębia, Rebel. Tak naprawdę jechało nie 5-ciu, a6-ciu, bo na zlocie XTZ podpiął sie Szokiz. Z tym, że dzisiaj. Szokiz się odpiął, a także Motomysza. Zostało więc 4-ech ale w zasadzie nie 4-ch, bo Janusza LC8 strzeliło focha i jedzie sobie jak panisko busem, Janusz chyba też. Ostatecznie więc dojechało ich trzech. Dlatego ta korekta, był bezprzedmiotowa o czym pisałem na wstępie. Jutro zakończenie Oversiza w Pustkowie u Pawlicha. ![]() ![]() ![]()
Louis, motocyklista niedoskonały. Ostatnio edytowane przez Louis : 18.05.2015 o 00:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Oversize is over! Ponad 2800 km po polskich bezdrożach!
Wczoraj wieczorem chłopaki zakreślili ogólnopolska pętlę docierając do Pustkowa na Bałtykiem. Dotarło ich wszystkich dwóch. Ex i Pawlicho. Na ranem dołączył również Jasiu, który w końcu reanimował swojego kata w Gdańsku i zaraz po naprawie ruszył nocą na zachód. Ekipę przywitali na miejscu dwaj inni uczestnicy Oversize, Gandalf i Jacek. No i oczywiście rzecznik prasowy imprezy, Louis. Teraz poznacie szczegóły z pierwszej ręki, ekipa przywiozła setki zdjęć, filmów i częściowo prawdziwych opowieści. ![]() ![]()
![]() |
#85 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 3 godz 12 min 22 s
|
![]()
brawo. widac zadowolenie i zmeczenie. bardzo sie ciesze, ze moglem Was poznac, pogadac, kawalek wspolnie sie przejechac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Fajna akcja , nie trzeba jechać w pizdu i wydać milion dolarów żeby przeżyć adventure .
Zdrowia
![]() |
#87 |
...już nie taki świeży
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Pawłowice - okolice
Motocykl: 1090R; 350EXC; 690R;
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 9 min 45 s
|
![]()
Super wyprawa. Fajnie było Was poznać, jeszcze w dość licznej grupie. Mam nadzieję, że w następnej edycji dołączę się na więcej, niż jeden dzień :-). Czekam na relacje.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]()
Super, zdrowia i wypoczynku dla WAS wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 11 godz 24 min 17 s
|
![]()
Pojeżdźawka przez duże P. Zdrówka dla wsiech
![]() |
#90 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Over Size, w skrócie OS- czyli OeS dookoła Polszy... i wszystko jasne
![]() Było zajebiaszczo fajnie!!! Normalnie zabieram jakiegoś foto-kompakta na takie wyjazdy, ale akurat dwa dni "przed" odmówił posłuszeństwa i postanowił sobie zdechnąć. Dlatego zdjęcia jakie zrobiłem, robiłem telefonem i są one takie jakie są, czyli ujowe. Ale zawsze to jakaś pamiątka ![]() Hej, Łowcy Niewygód, dzięki za ten naprawdę fajnie spędzony tydzień pod znakiem ĘDURO przez duże "Ę" ![]() Zdjęcie1450.jpg Zdjęcie1451.jpg Zdjęcie1462.jpg Zdjęcie1469.jpg Zdjęcie1471.jpg Zdjęcie1484.jpg Zdjęcie1487.jpg Zdjęcie1496.jpg Zdjęcie1498.jpg Zdjęcie1503.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Corsica offroad! | ex1 | Trochę dalej | 53 | 09.09.2016 10:54 |
Made In Poland Galery Lipiec 2011 | NaczelnyFilozof | Polska | 95 | 12.01.2012 14:43 |
Outlaws MC Poland Zaprasza na V Zlot nad Morzem Niechorze | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 01.07.2010 22:53 |