![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
Africa on the Road
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 400
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 22 godz 36 min 44 s
|
![]()
Też tak uważałem, ale potem zmieniłem zdanie. Plecak mam mały i tylko cenne rzeczy w nim. Jak mam wejsć do knajpy czy sklepu to mam wszystko cenne ze sobą i ręce wolne. Wcześniej miałem tankbag ale to ciągłe odpinanie i noszenie w ręku to była masakra. W jednej ręce kask, w drugiej tankbag i jeszcze trzeba koszyk sklepowy nieść. Turbo niepraktyczne.
![]() |
#82 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Widocznie masz dużo cennych rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jest też 25 L ale 10 razy drożej https://www.decathlon.pl/p/plecak-tr...l/_/R-p-309861 https://www.decathlon.pl/p/plecak-co...863?mc=8576291 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() |
![]()
Ofszem. Jest nawet prawie dokładna kopia (albo była bo obecnie nie widzę) SeatoSummit i też ją mam. To nie ten co wrzuciłeś 25L, tego nie znam. StS mam chyba ze 3-4 lata i oprócz wypalonej dziury nic mu nie dolega. A woził po 10 browarów offem, ciężkie rzeczy i takie tam. Ten z Deca nie wytrzymał i potargał się szybko. Zachowuje co prawda jakieś właśności użytkowe i jeszcze go mam ale StS zdecydowanie jakościowo lepszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 57 min 53 s
|
![]()
Podziękowałem kufrom jak mi noga pod jednym z nich podczas jazdy została przy podparciu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() |
![]()
ja mam 2 sztuki takiego małego od ok 4-5 l, używane do targania basenowych/plażowych rzeczy przez dzieciaki i jeszcze są sprawne.
Oczywiście widać na nich upływ czasu ale 10PLN to uczciwa cena. Jak na "w razie czego", żeby mieć pod kanapą to jest bardzo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() |
![]()
Nie kupuj tej turbo małej kuchenki z ali czy z allegro, no chyba, że używać jej będziesz w zamkniętym pomieszczeniu - rozmowa przy niej gasi płomień. MSR pocket rocket, jak pisał Emek, robi super robotę. Też czekam na info nt. trackerów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() |
![]()
Tommi z tego co widze to opona bardziej Cross. Na moje oko nie wejdzie mi nic więcej jak 110/100/18. Ta 140 jest ogromna choć foty mogą być mylące.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
![]() Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 49 min 56 s
|
![]()
140 jest ogromna, przypomnij się to Ci sprawdzę w jakim rozmiarze miałem AC10 w LC4. Wiem że chłopaki w CRF musieli uważać żeby za szerokiej nie kupić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
110/100 wchodzi do CRFy. W DR mam koło 18 zamiast 17 i obawa jest co by nie było za ciasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Polski paszport | QrczaQ | Przygotowania do wyjazdów | 24 | 05.10.2017 15:07 |
Wschód Polski | Bartasso | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 19.04.2012 22:14 |
Mapy Polski do Igo | czosnek | Mapy | 13 | 30.06.2011 11:54 |
Polski Dakkar 11-12.06.11 | AmberBamber | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 5 | 23.06.2011 11:15 |