06.11.2021, 14:07 | #81 |
Być może więcej wspólnych obowiązków pozwala przetrwać w związku kobiecie i mężczyźnie. Tzn. jak jedno i drugie odpowiedzialne to się nie podda...
Analizuję moje dokonania i chyba jakbym nie miał dzieciaków to bym się z "żon" wyleczył..... a i moja Małżonka ze mnie.... |
|
06.11.2021, 15:13 | #82 |
Banned
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
Każdy dźwiga swój krzyż.
Czekam na relację z solowej wyrypy. Licząc na więcej treści " z drogi" a nie o sprzęcie |
15.11.2021, 21:47 | #83 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 58 min 34 s
|
Ktoś , kiedyś powiedział::
""bo to zła kobieta była" NIE PĘKAJ, w marcu napisałem CI , dwa momenty w życiu są pewne. czasoprzestrzeń wypełniasz TY Proszę ,tylko nie szukaj (w swoim zagubieniu) alternatywnych rozwiązań. Flaga AFRYKAŃSKA jest CZARNA. Pół świata to mężczyźni, druga połowa to kobiety. Nurkuj-wyławiaj, a może znajdziesz perłę. TYLKO INNA KOBIETA CIĘ URATUJE. I musicie się LUBIĆ! ! ! ! ! Powodzenia Ciał |
16.11.2021, 19:44 | #84 |
Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju
Miasto: Dzierżoniów
Motocykl: RD03
Przebieg: 12 000
Online: 1 miesiąc 22 godz 13 min 23 s
|
Nie ma rzeczy niemożliwych i nie ma ludzi niezastąpionych.
Czasem nadzieje i uczucia lokujemy w niewłaściwych osobach. I jak wyżej , czym się struło, tym się trzeba leczyć Głowa do góry , koniec to zawsze początek i nowe możliwości |
19.11.2021, 17:10 | #85 | |
Jest coraz lepiej, powaga
Najgorszy był pierwszy tydzień mieszkania w aucie, bo to niby wspólne marzenie było. O dziwi pies, którego mi zostawiła sprawia mi mniej problemów, niż sprawiał w jej obecności, a bałem się, że jej nie ogarnę. Także jak na razie same pozytywy. Wróciła mi chęć do życia, do spotkań z ludźmi, do fotografii a uwierzcie mi, że przez te lata spędzone razem miałem tego wszystkiego dosyć. Liczę, że wróci mi też chęć do motocykli, bo na razie zbrzydły mi niesamowicie, wiem chyba nawet dlaczego - może kiedyś, jak już się upewnię to o tym napiszę. Cytat:
Kilka fotek z ostatnich tygodni, głównie dla tych co nie śledzą mediów społecznościowych:
19.11.2021, 19:12 | #86 |
Banned
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
Jak na depresyjny listopad, to dobre wieści
Fajne foty. Jutro zamawiam film do prakticy! |
19.11.2021, 21:50 | #87 |
CRF 1100 ATAS
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 5 godz 34 min 45 s
|
Pięknie zdjecia
|
19.11.2021, 22:20 | #88 | ||
Cytat:
Dobra decyzja Cytat:
Coś dziwnego się jednak stało/dzieje, powaga. Jeszcze 4-5 miesięcy temu, gdy chciałem ją przytulić - warczała, niegroźnie, ale dając znać, że sobie nie życzy, że jej to nie pasuje. Teraz, niemal co wieczór, przychodzi do mnie na poduszkę, kładzie głowę na rękę i zasypia... Szok!
19.11.2021, 22:44 | #89 |
Miasto: Wawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 73000
Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 17 min 17 s
|
Neno .. też kiedyś to przeszedłem.
Początkowo to był ciężki czas. A pierwszy rok był szczególnie tragiczny... ledwo ciągnąłem psychicznie i finansowo zresztą też. Moja wypieszczona fura 4x4 poszła do ludzi... do dziś za nią tęsknie. 20 kg wagi spadło ze mnie w ten rok ... i wtedy się zaczęło. Zacząłem mieć duuużo koleżanek ... i był to najfajniejszy czas jaki pamiętam w życiu. Nawet nie musiałem się specjalnie starać ... dramat o którym myślałem wcześniej, że jest dramatem zamienił się w pozytyw. Byłem wolny jak sanki w maju. Nikt i nic nie stało mi na przeszkodzie do realizacji celów. Zacząłem realizować siebie .... to na co normalnie nie ma czasu....bo żona bo rodzina.... Chciałem jechać w ukraińskie Gorgany ? to proszę. ... w czwartek decyzja, szybki urlop a w piątek po pracy plecak/śpiwór/namiot i już siedziałem w autobusie do Kałusza rozmawiając ze śliczną Ukrainką z uśmiechem na ustach. Chciałem jechać do ... X to jechałem do Y ... bo tak mi zawiał wiatr. Było biednie ale miałem wolność i zero codziennych zobowiązań...ech ...jaki to był czas ... Nie musiałem się liczyć z nikim i z niczym. Kasy trochę brakowało więc wziąłem się za własny rozwój zawodowy. 3 lata ciężkiej pracy i starań nie poszło na marne.... udało się dostałem się do jako takiej pracy, potem następnej ... już zaczęło być dobrze. motocykl , samochód , wyjazdy .... i wtedy .... I co wtedy ? .... miłości mi się k....a zachciało i stałości. I k...wa od nowa Polska Ludowa.... A dlaczego chcesz jechać sam do Hiszpanii ? A dlaczego chcesz mieć trzeci motor ? Ja chcę nową pralkę .... Ja nie chcę do Gruzji tylko do Egiptu .... No i mam teraz 2 teściowe .... byłą i obecną. Wiec k..na same plusy jak widzisz. Uf uf .... ach ... co Ci jest kochanie ? Boli mnie głowa. Okres trwa 2 tyg ... a u dawnych koleżanek tylko 2 dni .... same plusy jak widzisz ..... Stary doświadczony adwokat na jednej z rozpraw powiedział mi ... co żeś Pan najlepszego zrobił.... Proszę Pana ... nie wiedział Pan, że druga żona dziedziczy wszystkie złe cechy pierwszej żony i ma jeszcze swoje ? O ja głupi .... sam sobie strzeliłem w kolano. Miałem przecież wszytko co chciałem i nic nie musiałem .. a teraz muszę to i muszę tamto. Moja prawie dorosła córka uwielbia ze mną jeździć na moto i spać pod namiotem .... mogłem zostać w takim stanie jak byłem.... a teraz nie mogę bo mam nowe obowiązki. A obecna "Frał" i tak ze mną nie jeździ tak jak lubię . Tak, że Neno. Jesteś w bardzo dobrej sytuacji .. guma .. guma i jeszcze raz guma...i no stress. Masz busa ... wstaw do niego moto i jedź tam gdzie ciepło ... jeśli nie masz kasy to załap się gdzieś na 2 miesiące do jakiejś ciężkiej roboty i jak kasa będzie to w trasę. Polecam Portugalię. Jeśli tam pojedziesz to tam juz czeka na ciebie wysmażona słońcem Portugalka o ciemnej karnacji i długich czarnych włosach. Pojechał bym z Tobą ale k..wa nie mogę ..... bo muszę to czy tamto. Korzystaj puki możesz bo jak znajdziesz nową "Frał" to się .... znowu zacznie . P.S .. kup gumki w Lidlu zanim wyruszysz. |
20.11.2021, 12:02 | #90 |
Miasto: Ze wsi jestem w ZMY
Motocykl: Hunter Cub
Online: 7 miesiące 2 dni 18 godz 22 min 0
|
Jakiś czas temu odwiedziłem jednego z forumowiczów. Podczas naszej sympatycznej rozmowy przeszedł niedaleko nas bez smyczy i przy otwartej bramie tygrys bengalski. Wiem, że kolega jest po lekturze tresowania tygrysów bengalskich. Jak chcesz to wyślę na wattsup tą instrukcję. Sam zdecydujesz, czy chcesz być treserem Niemniej warto znać naturę tych zwierząt.
|
|
|