![]() |
#81 |
![]() |
![]()
moov 300 nie ma slotu SD - wgrywa sie mapy na wewnetrzna pamiec - 1 albo 2 gb nie pamietam
![]() |
#82 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() |
![]()
lotnik wstrzymaj się do wiosny z bólami.... Rambo da znać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Miasto: Sejny
Motocykl: xl600
![]() Online: 19 godz 14 min 29 s
|
![]()
Mam już jakiś czas Moov 200 , gdzie można dostać do niej dodatkowe mapy
Rosji i Azji |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Miasto: Lublin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 20 godz 54 min 59 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() |
![]()
No w sumie to Rambo musi teraz coś chyba napisać, jak wygląda sytuacja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
No ni mam narazie wieści dobrych. I przepraszam narazie za zamieszanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 35 min 36 s
|
![]()
no to czekam cierpliwie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 51 min 26 s
|
![]()
Panowie znawcy, mam pytanie. Tylko bardzo proszę mnie nie odsyłać na inne fora itp bo i bez tego mało kapuje w temacie GPS
![]() Zacząłem przegladać np Garminy ale w samej serii Nuvi jest w ch.. modeli które różnią się nie mam pojęcia czym ![]() Chciałbym przeznaczyć tak góra do 500 zł na GPS. Takie coś co by mogło jeździć ze mną w aucie i na moto. Tylko, że: 1) Jeśli chodzi o mapy zależy mi na tym aby pokazywał mi te wszystkie boczne drogi oraz bezasfaltowe dróżki . Właśnie do wyszukiwania alternatywnych bocznych dróg bym tego sprzęta potrzebował. 2) O ile taka opcja istnieje w samochodowych GPS ach to fajno jakby zapisywał ślad. 3) Żeby były dostępne mapy krain wschodnich, niekoniecznie tych dalekich ale np. Gruzja, Ukraina itp. 4) Z tego co wyczytałem, dobrze, żeby miał możliwość wsadzenia kart np SD 5) Kompas też nie byłby głupim dodatkiem Przyznam, że nie czytałem wszystkich wątków o GPS'ach z obawy, ze zgłupieje jak to miało miejsce przy okazji wyboru opon, kiedy to po przeczytaniu każdego możliwego wątku na kilku forach doszedłem do wniosku, ze nie ma dla mnie opon na tym świecie ![]() Dlatego bardzo bym prosił o jakieś sugestie w doborze modelu. Z poważaniem Czosnek Ostatnio edytowane przez czosnek : 24.04.2010 o 18:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
Ja tam spec od nawigacji nie jestem i przed zakupem czegoś na wakacje do samochodu w zeszłym roku miałem podobny zgryz - co kupić- w końcu ktoś powiedział weź sobie tanią nawigacje Larka (z elektroniką Samsunga).
http://www.allegro.pl/item1004787628...apamap_fv.html Nie jest to cud techniki ale działa ok. Teraz kupie sobie do tego pokrowiec (tak zrobił Maniak): http://allegro.pl/item1011542299_ham...wer_motor.html I jak na moje oko świat i ludzie - ma to windowsa , obsługuje karty SD i ja używam Automapy (mam całą Europę - wchodzi na 2 GB kartę). Jak się temu coś stanie to szkoda nie będzie - nie wiem jak się sprawdzi ale za ok 300 zł mamy zestaw ![]() Ostatnio edytowane przez Babel : 24.04.2010 o 11:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 15:08 |
pad jako nawigacja | Andrzej | Hardware | 35 | 18.03.2013 21:38 |
Nawigacja-gps | myku | Zastosowanie praktyczne | 318 | 10.09.2010 09:55 |
nawigacja | Dzieju | Zastosowanie praktyczne | 21 | 03.12.2009 17:53 |