![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Banderowiec nam grozi ?! Jprdl i ta banda jest utrzymywana z naszych podatków przez ten polskojęzyczny uśmiechnięty rząd razem ze z ich sługą zwanym prezydentem RP !
![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 17 godz 26 min 35 s
|
![]()
Nie wiem na jak szeroką skalę,
Ukazały się ciekawe pod względem historycznym bilboardy. Mają na celu zachęcić do wstępowania do armi. "Wczoraj Oni Dzisiaj Ty" Mam wrażenie że nikt tego nie widzi.. tylko sypią dolarami Ostatnio edytowane przez ramires : 22.07.2024 o 21:30 Powód: poprawa linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Na tę chwilę nie mam podstaw by nie wierzyć w to że zawisł taki baner lub kilka.
Portal do którego Kresy.pl się odnoszę jeszcze mnie nie zaskoczył tzw. fakenewsami. A że się zachodnia Ukraina radykalizuje i wynosi na piedestały swoich" bohaterów" wątpliwej reputacji, to i mnie jest łatwiej dać wiarę w ten artykuł. edyta: ups Ostatnio edytowane przez Boldun : 23.07.2024 o 15:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
https://www.pap.pl/aktualnosci/fakeh...-za-nia-stoi-0 Tylko dziwnym trafem są zawsze na pierwszej linii frontu w sianiu ruskiej propagandy. PS. artykuł. bez obrazy. EOT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Wszystko/wszyscy co mówią źle o jedynym obrońcy europy/świata (poza okupującym Palestynę) są wsadzani z automatu w onuce. Oczywiście że bez obrazy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Widocznie widzisz to co chcesz. Ten portal sieje fakenewsy i antyukraińskie nastawienie od lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 4 dni 1 godz 14 min 57 s
|
![]()
Może poczekajmy na wyjaśnienia?
Kwestionujecie wiadomości z jednego portalu, wiadomościami z drugiego z ukraińską flagą, gdzie napisano "wiele na to wskazuje, że..." Jak mnie, wiele wskazuje na konkretne miejsce na południowo-wschodniej obwodnicy Lwowa, w pobliżu konkretnego miejsca, gdzie pamięć o Ukraińcach z Waffen SS jest kultywowana. Wiele na to wskazuje, bo kult ukraińskich formacji faszystowskich nie jest zakazany w prawie i ma się dobrze ss.JPG zdjęcie własne Dostrzegli to w kongresie USA, zapewne czytając wiadomości z portalu Kresy.pl, nakładając embargo na dostawy broni w 2017, po ujawnieniu faszystowskich korzeni wielu frontowych pułków. Wyszło głupio, bo dumni fotografowali się sami ile wlezie z najnowszym sprzętem w rękach. Ostatecznie, w zeszłym miesiącu ograniczenia cofnęli, choć nadal zarzucają zaginięcie znacznej części puli pomocy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Tomek Twoje zdjęcie nie jest potwierdzone przez mainstreamowe gówno a zatem będzie podważane przez piewców słusznej drogi, tak słyszałem.
![]() |
#10 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 4 dni 3 godz 58 min 50 s
|
![]()
Może w końcu zobaczę słowo przepraszam od tych wstawiających linki do fejkhanterow i zarzucających ludziom onuce na nogi za pisanie prawdy?
ATomku. Dziękuję za prawdę o której wielu wie, niewielu potwierdza a reszta od razu w tych powyzej wali "prawda" z internetu. Żeby tak fejhuntery walczyły o obronę Polski. Choć trochę Ps. 85 lat temu niemiecki fejkhanter pisał że to Polska zaczęła wojnę
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 20:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 10:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 14:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 28.07.2009 00:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 13:06 |