|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.06.2021, 15:23 | #931 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
To akurat rozumiem, tylko skąd wiedzą czy tłumik jest od tego czy innego moto? Raz mnie u Niemca zatrzymali klasycznie za speed i koleś wyjął tyczkę i coś mierzył przy aucie. Co to nie wiem, chyba zanurzenie. Taką miarką jak w wodzie wskazują poziom, tylko węższą.
|
09.06.2021, 15:24 | #932 |
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 22 godz 12 min 52 s
|
21 wiek wklepuja w neta i sprawdzaja. Nie ma pokrycia, lub niepewnosc, to moto jedzie do rzeczoznawcy.
https://www.youtube.com/watch?v=Y8vSZHXW7EM https://www.youtube.com/watch?v=iHo-lZ5Hf1k Ostatnio edytowane przez Novy : 09.06.2021 o 19:03 Powód: Połączenie postów + dodanie filmów yt w oknie |
09.06.2021, 18:49 | #933 |
Sprawdźcie o czym jest wątek i czy o tłumikach.
Może tłumik... weny?
09.06.2021, 19:24 | #934 | |
Moderator
|
Cytat:
Ale ostatnia obserwowana nagonka na motocyklistów w de aż w oczy razi...
09.06.2021, 23:22 | #935 |
Miasto: Dubiecko
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 14 godz 45 min 56 s
|
|
10.06.2021, 00:59 | #936 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 11 godz 57 min 44 s
|
Tylko na chwilę wskoczę nie w temacie bo znów straszą niemcami. . Jak was policmajster zatrzyma i zacznie bredzić mocno o jakimś sprawdzaniu, to powiedzcie mi że dzwonisz do adwokata (dzwon do kumpla) bo czujesz rasizm bo polskie tablice widział i tyle. Rura mu mięknie i puszcza dalej. Poza tym trzeba go na takie tematy zagadać , aby nie wpadł na kontrolować nawet nie myślał. Poza tym pojazd mający przegląd w EU może się poruszać po EU (oprócz pojazdów specjalnych) i Niemcy mogą sobie sprawdzać co chcą i nie mogą go zatrzymać za jakieś dodatkowe lampy. Dzwoń do adwokata i daj mu policmajstra niech se pogadają
Tak samo z Zollem. Nie może on grzebać ci w aucie bez postawienia powodu grzebania. Do tego ja wzywam wtedy adwokata i czekamy. Zoll może poprosić grzecznie o pokazanie mu zawartości torby , paczki ale nie może sam grzebać w niej bez mojego adwokata. Skąd o tym wiem? Od ni mcow się nauczyłem Jak postawcie się władzy a nie tylko dać się ruchać, a będziecie żyć. Przestańcie się bać tych niemcow, burdel tu na podobnym poziomie jak i u was A wirusa ma w doopie, i nowe NRD będzie lepsze jak to stare , mur europejski znowu stoi. Młodzi niech się wezmą za obalanie, mi się nie chce
10.06.2021, 01:36 | #937 | |
Miasto: Doruchów
Motocykl: Była CRF1000L, jest KTM 1290 SAS
Online: 5 dni 13 godz 38 min 36 s
|
Cytat:
Zastanawiacie się dlaczego gdzie się nie pojedzie generalnie Polacy są nielubiani..... |
|
10.06.2021, 08:30 | #938 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 11 godz 57 min 44 s
|
Kostats, ciesz się że "Polaczek cwaniaczek" zrobi fhuja austryjaka i sobie na urlop pojedzie. Na grubo poszedl, normalnie kryminal. Wiesz co robi cwaniak Niemiec? Napierdala się z policją co tydzień w Berlinie i demonstruje antykowidowo, zaswiadczenia o szczepieniu i przebytym kowidzie chodzą za 500 ojro od ręki dostępne, legalność 100proc bo wystawia to lekarz
Ja osobiście to widzę, że dzisiejszy "cwaniaczek polaczek" to wykastrowany i grzeczniutki gość w porównaniu do cwaniaczka Niemca. Polak z budowy wyniesie młotek albo trochę materiału, Niemiec cwaniaczek wywiezie tiry. Polak na kombinuje z kartką, a Niemiec już "zaszczepiony". Polak spuści z tira 2 kanistry a Niemiec całego Tira ogoli na boku. Niemcy dużo nauczyły mnie w tej materii, dlatego na dniach przyjedzie do mnie tir ze zbrojeniem do betonu z niemieckiej innej budowy (państwowej). Wiecie już dlaczego lotnisko pod Berlinem budowano 30lat i kosztowało 25 000 000 000 PLN (miliardów) Mit grzeczniutkiego Niemca już się skończyl i go niema. Niemcy wiedzą ze za chwilę to wszystko splajtuje i chcą sobie jeszcze pożyć i z tego tortu nazrec. i się nie boją . Ps. Kiedyś wasze dziadki napiwtdalamy Niemca z ostrej, dzisiaj boicie się zwykłego policmajstra. Przemyślcie to.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 10.06.2021 o 10:13 |
10.06.2021, 08:42 | #939 |
A można wrócić do informacji podróżniczo cowidowych? Załóżcie sobie temat o płaskiej ziemi i się tam napierdalajcie. Nie mam powodów do blokowania nikogo ale nie mam też ochoty przewijać po telefonie zbędnych postów żeby sprawdzić co nowego na granicach. Ok?
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
10.06.2021, 08:49 | #940 | |
Gość
Online: 0
|
Cytat:
|
|
|
|