![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Siemanko
Czy ktoś na tym jeździ? Lub jeździł? Pytam, bo wpadł mi ten temat przypadkowo i się zastanawiam, czy jako następny komplet na następny sezon nie ubrać by KATA w takie gumki. Albo przynajmniej tył 150/70-18'. Na innych, np germańskich forach, wyrażają się całkiem pozytywnie o tych oponach, ale chciałbym zasięgnąć opinii z FAT(bo jak tłumacze sobie translatorem, to te niemce tak dzifnie mówić ![]() Najbardziej interesuje mnie porównanie do zestawu który już kolejny raz objeżdżam (wcześniej na Afryczce, teraz na ADV) czyli TKC80 na przodzie i E09 Dakar na tyle. Interesuje mnie, czy w terenie(mówię tu o szutrach, lasach, piachach...nie o podłożu kamienistym,górskim) tylna oponka lepiej trzyma/bierze niż Mitas? To samo pytanie o przód. A jak na mokrym asfalcie sprawują się te oponki w porównaniu do wcześniej przytoczonego zestawu afrykańsko-kateemowego? No i jak zużycie GT200 względem E09, przyjmując powiedzmy podobny przebieg w km, taki sam styl jazdy i rodzaj podłoża? Który tył szybciej wyrzucę do śmietnika w % odniesieniu? Na przykład: jeśli GT200 zejdzie o 50% szybciej od E09, to jednak chyba pozostanę przy "Miętusach". Chętnie dowiem się cokolwiek od użytkowników wspomnianych "goldenów". Pozdro!!! Ostatnio edytowane przez MOTOMYSZA : 28.08.2013 o 10:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]()
Zdecydowales sie na Golden Tyre? Jak wrazenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Hej. Nie, jednak nie nabyłem tych oponek, więc nic nie mogę podpowiedzieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
jakies guwienko | Henryk-Knox | Układ elektryczny i zapłonowy | 12 | 27.06.2011 02:09 |