|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.08.2012, 13:16 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 7 godz 18 min 25 s
|
[szukam] początek września tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek
To ja znowu zaczepiam.
Poprzednio było tak: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13760 skończyło się tak: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14159 Obecnie: Wrzesień - pierwszy albo drugi tydzień, będę wiedział w najbliższym czasie. Kierunek najchętniej: Albania, Rumunia, Bułgaria, Czarnogóra i okoliczne kraje, w których rosną winogrona i mieszkańcy wiedzą jak ich nie zmarnować - oczywiście nie wszystkie na raz, coś się wybierze. Dojazd na kołach chyba, że ktoś mnie przygarnie na przyczepę. Na miejscu "turystyka enduro", jak najmniej asfaltu - trochę czasu jest na ułożenie fajnej trasy. Zawsze jest też plan B - Kebab w Istambule i powrót ładnymi okolicznościami przyrody połączony z degustacją lokalnych win i destylatów, wyjazd bardziej asfaltowy - w tym celu odkurzyłbym afrykę. Może ktoś planuje coś fajnego w podobnym terminie, albo nie ma planów i chce się przyłączyć? Pzdr Michał |
14.08.2012, 01:46 | #2 |
Przygoda jest tuż za rogiem
Motocykl: KTM 690 Enduro
Online: 2 dni 15 godz 39 min 35 s
|
Odnośnie poprzednich wyjazdów, w sobotę też odwiedziłem i Krynki, Kruszyniany i Jałówkę, to moje działkowe rejony, pochodzę z Białegostoku, więc miło było się wybrać w rodzinne strony.
A wracając do meritum, dalej też bym się chętnie wybrał. Chciałem co prawda nieco wcześniej, w sierpniu, ale początek września też chyba da radę. Myślałem o Rumunii, a nawet zacząłem przeglądać miejsca warte odwiedzenia. Także jeśli dam radę, z chęcią dołączę
www.marokoenduro2011.blogspot.com Ostatnio edytowane przez stoner : 14.08.2012 o 16:50 |
14.08.2012, 11:38 | #3 |
Motocykl: Honda Wave 110i
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 7 godz 18 min 25 s
|
Czasu minęło mało, a już mi się zdążyło trochę pokomplikować i życiowo i zawodowo. Mam poważne obawy, że we wrześniu nigdzie nie pojadę. Z przykrością odwieszam projekt na kołek. Jak mi się sytuacja wyklaruje dam znać.
Pozdrawiam Michał |
|
|