27.06.2008, 15:04 | #1 |
Motocykl: RD04
Online: 5 dni 4 godz 14 min 34 s
|
Będzie fajnie....czyli jak skopiemy niedźwidziom dupsko!! [2008]
to nie
Yo, yo, oy, iyo, oj. i sruuuuuuuuu jeszcze i trzoda, i dzida Sie wzieło i się narobiło. O co chodzi? Moto-Vodka Team (dawny Team R&R) prezentuje ekscentryczny projekt, kryjący się pod jak że tajemniczą nazwą: Kamczatka-Magadan-Breslau Pyrdek's and Great Magic Tour-small Race Big Vodka Drink Africa Twin Nazwa adekwatna do długości trasy i ich uczestników. Jedzie dwóch Robertów (Team R&R) tzn. Izi i Movistar Decyzję podjęliśmy wczoraj. Ja, kopiąc starszą babcie (RD-04), Izi kopiąc paluchem w nosie. Plan jest prosty, Sasza był u nas, my obiecali że przyjedziemy, jakoś na sentymenty się nam zebrało, to i jechać trza, a nie siurkiem być mientkim tu Sasza w pełnej krasie: http://picasaweb.google.com/robertxr...75812238228850 Po drodze odwiedziny kilku moskiewskich motocyklistów z którymi przyjaźń w Mołdawii zawarliśmy http://picasaweb.google.com/robertxr...75683389209938 a w szczególności tego (olaboga nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) http://picasaweb.google.com/robertxr...75760698621282 Na więcej pisania nas nie stać, bo idziemy jakieś zakupy poczynić, zupki chińskie, wódkę w proszku, szpej na komary i do łańcucha (ten sam, co by po taniości pojechać) i takie tam podstawowe artykuły Jak by się znalazł czasem chętny, to startujemy 11 lipca z Wrocka. Miejsce i godzina wyjazdu do uzgodnienia. Jak zwykle się dostosujemy, czyli na nikogo nie czekamy i dzida do przodu, sruuu, yoł, yoł Tylko poważne propozycje!!! Na smsy nie odpowiadamy, telefonów nie odbieramy, na maile nie odpisujemy. Kawałek trasy, co by nam smutno nie było, poleci Ervin z Koszyc i Miro z Bratysławy, bo się uparli że nas pożegnają* *Niniejsza oferta nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Za wszelkie zdemoralizowania potencjalnych uczestników nie odpowiadamy |
27.06.2008, 15:38 | #2 |
Gość
Online: 0
|
No to powodzenia Roberty miejcie się na baczności co by Wam misie dupska nie ogryzły, wracajcie cali i zdrowi !!!
|
27.06.2008, 15:48 | #3 |
Gość
Online: 0
|
Nooo w końcu się ujawniliśta
POWODZEŃSKA! |
27.06.2008, 16:05 | #4 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
he he he... pogryźli jak pogryźli... żeby Wam te Misie tego dupska nie wyobracały.... bo skończą się ciche bączki przy jaskiniowym ognisku
Szerokości chłopaki :-) pozdro Maćka |
27.06.2008, 16:53 | #5 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
No brawo, brawo! Tylko nie probujcie wciskac kitu ze na Syberii nie ma neta - jest i to wszedzie! Wiec relacja OBOWIAZKOWA z kazdej wiochy bo inaczej w ryj!
Trzymajcie sie - bo to juz zaraz!
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
27.06.2008, 20:32 | #6 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 39 min 28 s
|
juz od dwuch miechow trzymam kciuki za ten wyjazd.skad dokladnie startujecie?dajcie namiary a napewno zbierze sie tlum z chusteczkami.POWODZENIA I NIE DAJCIE SIE ZJESC NIEDZWIEDZIOM!!
|
28.06.2008, 00:27 | #7 |
Miasto: Warszawa
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Bedzie nam Was brakowalo. Wasz pomysl uwazam za najbardziej pojebany z pojawiajacych sie na forum. Ale poniewaz mam slabosc do Was zdecydowalem sie i ja zauczestniczyc w waszym pozegnianiu. Podajcie trase przejazdu, bedziemy Wam machali zasmarkanymi chusteczkami.
W przyszlym roku zapewne trasa Afganistan-Pakistan-Iran-Irak. Choc ta wydaje mi sie bardziej realna do zrobienia. W dodatku mozna za darmo dostac fajne pomaranczowe kombinezony. |
28.06.2008, 15:56 | #8 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
Online: 20 godz 54 min 14 s
|
Ale chętnie bym się do was podpiął! Super spontan, to co najlepsze, nie ma co!
W tym roku mam jeszcze inny plan, ale będzie chyba jeszcze niejedna okazja do czegoś podobnego (?). Niech wam droga prostą będzie, a wódka czekała schłodzona |
28.06.2008, 20:01 | #9 | |
Online: 5 dni 4 godz 14 min 34 s
|
Cytat:
Sambor.....teraz to wyjechałeś z tekstem "...podajcie trasę przejazdu...", a skąd ja mam k.... to wiedzieć? przeca z Izim jadę A znając jego, to sam nie wie jak będziemy jechać A pomarańczowy skafanderek (to w salonie KTM-a mogę zanabyć) i wczasy na Kubańskiej wyspie, to ja mam w głębokim poważaniu |
|
28.06.2008, 21:35 | #10 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 29 min 5 s
|
Zaczepion - odpowiadam rychło.
Mylisz się Acan co do celu mojej ekskursji, albowiem człek stary u schyłku swego żywota sie zmienia. Przeto modlić sie bedę gorąco za Was młodych albowiem ogrom jest uczynków waszych grzesznych. A to: wódke pijecie na umór, jezyka plugawego uzywacie w nadmiarze, zioło palicie i starszych czestujecie, z kobietami występnymi sie zadajecie ceremonii małżeńskich unikając i wiele innych występków czynicie, które pokuty wymagają i wstawiennictwa abyście na dobrą drogę nawrócić się chcieli. Aaa...poza tym ponoć dużo rosjanek do izraela przybyło i muszę to sprawdzić. Może któraś na pokuszenie da się wodzić ?