|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.05.2020, 17:37 | #1 |
Zakonserwowany
|
Via del sale dryndą
Mam taki plan na spędzenie kilku dni w tych okolicznościach natury. Byłem w tamtym regionie wiele lat temu na moto, szwędając się śladami rajdu. Ale najładniejsze widokowo trasy są dostępne wyłącznie dla piechurów i cyklistów. Nie wiem jak do sierpnia może wyglądać turystyka indywidulana w IT, może do końca czerwca wszystkiego się dowiemy http://www.rainews.it/dl/rainews/art...021fb4385.html.
Termin po 20.08.2020, gdyby był ktoś chciał dołączyć, dawać znak. Kilka fotek z tras: http://www.itinerari-mtb.it/via-del-...piemonte/foto/ Opis tras z zarysem wysokości i śladem gps: http://www.itinerari-mtb.it/via-del-...mone-piemonte/
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 13.05.2020 o 17:52 |
13.05.2020, 22:51 | #2 |
Wróciłbym tam na moto :-). Byłem na moto dwa razy i też widoki ładne :-)
Dużo fajnych terenów dookoła. |
|
13.05.2020, 22:52 | #3 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 32 min 10 s
|
No ale na nogach czy na kołach?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
13.05.2020, 23:34 | #4 |
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 18 min 10 s
|
przeta pisze chłop ,że Dryndą!
14.05.2020, 10:03 | #5 |
Zakonserwowany
|
Jeździłem od Cuneo na północ w kierunku Chianale > Bardonecchia i trochę po francuskiej stronie dojeżdżając w okolice Courmayeur. Teraz chciałbym dostać się do Cuneo pociągiem i stamtąd do Ventimiglia, żeby znów wsiąść w pociąg. Druga opcja to dojechać do Cuneo autem, przejechać trasę i wrócić inną w to samo miejsce. Jak się sytuacja wyklaruje to zapytam miejscowych na forum MTB, żeby podrzucili coś alternatywnego na powrót z nad morza w góry.
Ale na dziś to tylko plany i marzenia, jeśli nie otworzą możliwości przemieszczania się w celach turystycznych miedzy regionami w IT i granic.
14.05.2020, 11:26 | #6 |
Miasto: psary
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 1 dzień 5 godz 9 min 23 s
|
Wiele z tych tras przejechałem na moto.Przepiękne widoki
W tamtym roku w czasie HAT była dobra pogoda i moźna było podziwiać ten region. |
16.05.2020, 09:32 | #7 |
Zakonserwowany
|
Od czerwca IT otwiera granice dla osób z krajów ue, oraz możliwość swobodnego przemieszczania się między regionami .