20.03.2011, 16:36 | #1 | |||||||||||||||||||||
Miasto: linden nj
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 dzień 15 godz 27 min 59 s
|
Witam wszystkich,jestem nowy na tym forum,chociasz moi zanjomi sa juz tutaj weteranami.
Stara fota,chyba 2008 wyjazd do Kanady Mirmil po lewej,Roman w srodku i ja po prawej
w poszukiwaniu cieplejszego kilmatu,postanowilem dokonczyc to co zaczalem dwa lata wczesniej z Mirmilem i Romanem (Baja Meksyk a moze dalej). W moim przypadku bedzie to tylko "Baja Meksyk"
Ostatnie poprawki przed wyjazdem. to jest nasz kolega -"Mucha"koorydnator trasy, mechanik i zlota raczka (najszybszy zawodnik wsrod znajomych endurowcow) to moj bzyk. Udalo mi sie przekonac Romana do wyjazdu,jednak Mirmil do nas nie dojedzie na czas.W jego miejsce jedzie 3 nowych rodakow(wlacznie z "Mucha") tym razem Roman nagina na hondzie, aby uzyskac przychylnosc czlonkow forum Africa Twin 18-letni weteran wjezdza na platforme ostatni,niestety dzisiaj wiek nie mial pierwszenstwa. Wszystko zapakowane.Wyjezdzamy Kierunek -zachod,przed nami 4600 km. [/FONT] [/FONT][/COLOR][/COLOR] Ostatnio edytowane przez czosnek : 20.03.2011 o 17:43 |
|||||||||||||||||||||
|
|