|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.10.2010, 17:30 | #1 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 34 min 8 s
|
Maroko
Wybieram się z małżonką do Maroka w terminie po 18.10 na około 3 tygodnie. Ze względów zdrowotnych jedziemy samochodem , ale dysponuję też przyczepą lekką którą mógłbym zapiąć za samochodem i z nią jechać przez Europę. Przyczepka jest produkcji polskiej z Niewiadowa i jako taka myślę że jest w stanie przyjąć 2 duże lub 3 małe motocykle ( teoretycznie są 3 miejsca ale nie mam takiej wyobraźni aby zobaczyć tam 3 duże motocykle ). Na miejscu mamy zamiar szwendać się na południu i w górach oraz odwiedzić ze 2 -3 większe miasta.
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
13.10.2010, 12:06 | #2 |
Miasto: Śrem kiedyś stolica pyrlandii
Motocykl: jakoś wolę jabole
Przebieg: sporo
Online: 2 dni 4 godz 49 min 35 s
|
panie Marku a pan zabiera motorek ?
13.10.2010, 13:17 | #3 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 34 min 8 s
|
Jedziemy bez motocykla i bez przyczepki jeżeli nie będzie takiej potrzeby . Jak napisałem jedziemy samochodem że względu na rekonwalescencję .
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|