|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.04.2022, 17:41 | #1 |
Miasto: Wawa
Motocykl: Africa AS 1100DCT
Online: 1 tydzień 1 dzień 11 godz 2 min 0
|
RICHA czy to dobry wybór?
Czy ktoś z Was używa do jazdy na codzien ciuchów Richa? Chce kupić kutrkę Airsteam-X. Bardzo wygodna, trzywarstwowa, dobrze sie w niej czuje. A do tego nie jakas mega droga. Jakies opinie?
|
01.04.2022, 20:18 | #2 |
Miasto: Emigracja. Hamburg
Motocykl: RD07
Online: 1 tydzień 5 dni 15 godz 1 min 28 s
|
Mam richa się mach costam.
Od 8lat. Właśnie oderwałem zamek w podszewce. Ma.uczciwe protektory, raz huknalem na asfalcie na łokieć, nie poczułem tego nawet. Podpinka i membrana wypinane. We wszystkim można jechać w t-shirt tylko nawet w plus 5stopniach. Wolałbym wyższy kołnierz w.tej pogodzie. Przy plus 35stopniach otwarte wszystkie możliwe lufty, zamek rozpięty do pępka i woda na klatkę zraszana. No ale to w każdej kurtce będzie gorąco w takim piekle, żaden dziw. Zapłaciłem za nią z 1200zl w sklepie o myślę że uczciwa cena. Jest dzielna w deszczu, bardzo. Oczywiście tylko z.wpieta membrana, ta "księżycową koszulka" Dziś te kurtki są po 800zl nowe. Uważam że są.warte uwagi. Dzisiaj kupiłbym na tę porę roku trochę dłuższą, z wyższym kołnierzem. |
01.04.2022, 21:50 | #3 |
Mam spodnie i nie wyobrażam sobie lepszych. Nigdy w nich nie zmarzłam, a kiedy u góry miałam już 100 warstw, rzadko zakładałam podpinkę ocieplającą spodni. W gorąc wentylacja zupełnie wystarczała. Swoje przeszły i są całe. Gdybym miała kupić nową kurtkę, na pewno szukałabym Richy.
|
|
|
|