![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Witam.
Ot tak siedziałem na urlopiku przy parszywej pogodzie przed kompem i wymyśliłem dla siebie takie coś jak książka serwisowa do AT. Dlaczego?-moja makówka niestety nie daje rady zapamiętać co gdzie i kiedy a naklejki które przyklejam po wymianach tego i owego zaraz jakoś woda zabiera (niewiem dlaczego ![]() Niewiem czy się komuś to może przydać ale jak chcecie to proszę. Tutaj wersja jpeg ale posiadam tesch w cdr-ach (corel 12) łatwiej do druku idzie z cdr-a bo daje się poskładać. Mam nadzieję że mogłem zamieścić logo i nie bendzie probleme ![]() A co jeszcze? to ewentualne sugestje i poprawki mile widziane. A ta bestia na fotce to moja lala ![]() Ostatnio edytowane przez BLOB : 05.09.2009 o 14:15 |
![]() |
![]() |