![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez wierny : 30.10.2023 o 04:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Tu jest filmik
https://africatwin.com.pl/showpost.p...postcount=6736 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
ha!
pytanie jakby sie to to sprawdzilo w takim DesertX. patrze w pdf i V-ka wazy sucha 202 kg. to z takim singlem sporo mozna by jeszcze z tego urwac. tak czy owak maja chlopaki odwage, bo ja juz z zalem pozegnalem sie z duzymi singlami i sadzilem ze jest po herbacie a tu taka niespodzianka. ciekawe czy japonia odpowie na takie zaczepki czy zostaniemy w epoce R2... w azji i ameryce wciaz sa duze single w ofercie.
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 56 min 42 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Dziwny zestaw 19" z przodu i 18" z tyłu. To wyraźny 'ukłon' w stronę GSa, jak dla mnie.
Chciałem sobie obejrzeć tą nową NAT i chyba tej wersji z 19" przodem nie ma na WWW jeszcze. |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
na stronie hondy jako dilera nie ma ale sa artykuly prezentacyjne na portalach moto. sprzedaz od 2 listopada br. pomysl z 19' dla mnie sredni. szkoda tej 21...
![]() |
#9 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Pewnie 97% osób (3% zostawiłem z wiadomych względów
![]() Mnie się ten kolor podoba, ale DCT jest osiągalny tylko z ES w tym kolorze a to 15 899 elżbietek ![]() ![]() ![]() P.S. Na stronce Hondy w Terrarium już model z 19tką jest. Tylko 17 599 GBP ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Czytałem o tym nowym projekcie z silnikiem 650, podobno ma być rewolucyjny, nie bardzo zrozumiałem o jakim segment moto chodzi. Ale piszą że ma zapierdalać i porządne się uginać, co by wstydu marce nie przynieść
![]()