|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.08.2010, 18:41 | #1 |
El Mariachi
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
SZUTER PARTY II-podsumowanie
Nie czas to na opowieści z wypiekami na buzi, lecz małe relacje foto i video bendą milem widziane.
Serdecznie dziękuję wam drogie Koleżanki i Koledzy za uczestnictwio w spotkaniu. Za przyjazd po kilkaset kilometrów do Tyrawy Solnej, za klimat i za wspólną jazdę w sobotę. Dziękuję za chwilę ciszy i wspomnienia oraz opowiadania o naszym forumowym koledze IZIm. Mam nadzieję że podobało się wam choć trochę, pomimo miejscowych zmian szutru w błotko a nawet kopalnię błota. Dzięki wielkie Łukaszowi i Maćkowi za tracka a jest za co bo był wyśmienity. Dzięki wielkie ekipie sobotniej (Chinol-ja pierwszy, Maniak, Lepi, wolly i nasz Napoleon z poczuciem humoru Dańca)napewno niezapomnę długo tej jazdy i liczę na jakieś mieszanie błotka ponownie. Wielkie dzięki Łukasz-Wolly za prowadzenie jesteś jak ten dobry pasterz Lena i Wojtek dzięki za pomoc w ukąszeniowej sprawie Puntek dzięki za odwiedziny i nocne polaków rozmowy Żonie podziękuj za pomoc w wyrwaniu żądła . Strasznie miło było was gościć i poznać lepiej. Jarku dzięki za oprawę muzyczną a Felkowskiem za solówki przy ogniu. Chinolku tobie za to że zniosłeś moje gadanie na temat ............. . Cieszę się z lepszego poznania Jarka i Żony pozdrawiam. Reszta tematu jest pozostawiona Wam to znaczy dawać foty ae już
Niech moc będzie z wami ........... Ostatnio edytowane przez BLOB : 03.08.2010 o 01:24 |
|
|