![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Karnieszewice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 57 min 41 s
|
![]()
Długo się zabierałem za napisanie czegokolwiek...
A więc piszę bo choć plany płynne i niepewne to może znajdzie się ktoś chętny. Plan jest prosty - planu nie ma. W planach była norwegia ale jakoś zrezygnowałem. Aktualnie na celowniku jest Albania. Czasem ogarniczony jestem hmm... OD: zaliczenia na uczelni czyli koło 10 września ![]() DO: Jakiś sensowny termin pod koniec września. Kasa? Sam nie wiem, wydać jak najmniej, zjeść jak najwięcej ![]() Tak więc pytanie moje - byłby ktoś chętny poszlajać się po mniej zaludnionej części europy w tym terminie, bez większego planu? Niekoniecznie po Albanii Preferuję jak największą ilość dróg nieutwardzonych aczkolwiek nie będę się upierać ![]() Miło widziani również nowicjusze podróży Afrykańskich, gdyż sam też nie mam prawie w ogóle doświadczenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 21 godz 35 min 38 s
|
![]()
Jestem bardzo chętny - napisz tylko na PW - jakiś kontakt, numer, mail - będziemy się dogadywać. Jechałbym transalpem XL 600 z 94 roku.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czyli po co jest ten dział. Przeczytaj koniecznie! | podos | Regularne czynności serwisowe | 3 | 30.04.2021 11:48 |
Zobacz koniecznie!! | Robert 73 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 21.11.2011 17:29 |
co koniecznie sprawdzić/wymienić/whatever | mckrzysiek | Regularne czynności serwisowe | 33 | 17.02.2011 09:46 |