|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.12.2014, 21:40 | #1 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD03
Online: 52 min 53 s
|
Afryka zachodnia marzec
Witam ,wszystkich . Ostatnio chodzi mi po głowie przejechanie Afryki zachodniej , myślę ,że można by to było zrobić w marcu. Zakładam wstępnie ,że wyjazd potrwa około 3-4 tygodni ,ale ta kwestia jest jeszcze do uzgodnienia . Myślę też ,że trzeba będzie wykupić Carnet de passage , bo nie do wszystkich krajów da się bez niego wjechać .Wstępnie zakładam ,że motocykle zostaną dowiezione od Hiszpanii moim busem ( koszt tylko paliwa ). Może znajdę tu kogoś kto będzie miał ochotę przyłączyć się do podróży. Preferuję spokojną jazdę bez zbędnych napinek , spanie w miarę możliwości po hotelikach ale to jest wszystko do dogadania . Będę również wdzięczny za cenne rady dotyczące takiej wyprawy.
Jak coś to piszcie na wojxxx1@wp.pl |
|
|