|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.08.2011, 17:29 | #1 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 31 min 2 s
|
Mili ludzie na Białorusi - kto zna?
Poszukuję kontaktów z miłymi ludźmi na Białorusi, najlepiej z Polakami, najchętniej w Grodnie.
Może to być atrakcyjna blondynka o powabnych kształtach i niebanalnej urodzie, z którą mógłbym omówić zachowanie się układu tłok - korbowód - cylinder w fazie ssania, ale najchętniej spotkałbym się z kimś ze światka motocyklowego. Wiem, że w Grodnie działa klub motocyklowy MC Grizzli ale niestety telefon do jego przewodniczącego okazał się nieaktualny. Nie zależy mi na noclegu bo takowy będę miał zapewniony w najlepszym hotelu ale na miłej pogawędce a może poznaniu ciekawych miejsc godnych odwiedzenia albo wymianie uwag na temat produkcji fajerwerków z nawozów azotowych i gwoździ Antycypując pytania i złośliwe komentarze odnośnie miejsca do którego się udaję, informuję, że na Białoruś wybieram się dlatego, że nawet najwspanialszy ustrój da się jeszcze poprawić a poza tym w miejscach, które do tej pory nawiedzałem, zawsze musiało coś (przepraszam za grube słowo) pierdolnąć
09.08.2011, 12:02 | #2 |
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
Hmmm..zastanawia mnie, że od wczoraj nikt się nie odezwał, no to ja się odzywam, nie żebym znała jakiś miłych ludzi na Białorusi ale przecież tam muszą byc jacyś mili ludzie.....znam takich co tam jeżdżą na bagna obserwowac ptaki...ale to off topic
|
|
|