![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: LC4 Adv
Przebieg: 30000
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 27 min 43 s
|
![]()
Witam serdecznie Szanowne Grono.
Cóż to takiego, jak to nazwać, czy to może być uszkodzone ![]() Pytam ponieważ rok temu, gdy kupowałem AT, dostałem to od poprzedniego właściciela bo on już nie zdążył tego wymienić. To co mam przy motocyklu stopiło mu się kiedyś przy stykach i jest mały "patent". Jako że zima długa to chciałbym to wymienić. Zeszłej zimy podjąłem jedną próbę wymiany, ale niestety bez powodzenia. Po przekręceniu stacyjki było "ciemno"... Bezpiecznik jest ok ![]() To co mam aktualnie przy motocyklu ma kształt sześcianu, a na fotce jest walec. Czy to znaczy że to od innego modelu? Pozdrawiam Darek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Polichno
Motocykl: TA
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 9 godz 15 min 14 s
|
![]()
To jest włącznik elektro-magnetyczny rozrusznika . Jak sprawdzić ? podłączyć do motorka i już wiesz .Sprawdz wyprowadzenie tych małych wsuwek . Jak załancza na rozrusznik to odcina na światła .
|
![]() |
![]() |