![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: koszalin
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 32 min 23 s
|
![]()
witam wybieram sie w dolnośląskie
![]() Ostatnio edytowane przez kuras : 05.07.2011 o 03:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
Podrzucę ci trochę miejsc nie tak znanych i komercyjnych.
Jak chcesz trochę fajnych winkli to leć na Przełęcz Okraj (widoczki cud mniód malina). Z Okraju zjeżdżasz do braci Czechów na browara. W Pecu pod Śnieżką możesz wyjechać wyciągiem na szczyt. Z Okraju jest też fajna traska na Lubawkę (droga 369) - można zahaczyć o zbiornik Bukówka i pomoczyć się nad wodą. Z fajnych trasek to np. - Lubawka - Krzeszów (do zobaczenia barokowy kompleks klasztorny) przez Lipienicę - Lubawka - Chełmsko Śląskie (w Chełmsku drewniane domy tkaczy) "12 Apostołów" Jadąc z Chełmska na Mieroszów można wyskoczyć do Czech do Skalnego Miasta w Adrspachu Z Mieroszowa rzut beretem do zapomnianej miejscowości uzdrowiskowej - Sokołowsko. Będąc w Sokołowsku grzech nie zahaczyć o Andrzejówkę w Rybnicy Leśnej. Koło Krzeszowa jest też polskie skalne miasto, niezdeptane jeszcze przez turystów. Miejscowość Gorzeszów - "Głazy Krasnoludków" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Zapora w Pilchowicach z klimatycznym dworcem kolejowym, masa pałaców/zamków, Szczeliniec - widoki mniut, fajne winkle do tego (asfalt średni), browar w Lwówku (kiedyś dało się go zwiedzać, tak jak fabrykę ceramiki w Bolesławcu - obecnie nie wiem), Ostrzyca - warto choć zobaczyć, w Bolesławcu jest też ciekawy most kolejowy (jeśli kogoś takie zabytki kręcą). Generalnie wybrałeś sobie rejon z którym można się utopić i zniknąć na parę miesięcy podziwiając co tam germańcy wybudowali. Aaa, jest jeszcze szlak winnic
![]() Jakbyś chciał sobie spłynąć kajakiem po Bobrze to mogę Ci dać namiar na znajomego który organizuje takie atrakcje ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
a ja jak zwykle polecam kotline kldzka , całą
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co zobaczyć w Serbii i w Czarnogórze | Poncki | Przygotowania do wyjazdów | 138 | 03.08.2023 13:36 |
Ale Skład, czyli jak szybko i bez sensu zwiedzić Chorwację | DrSpławik | Trochę dalej | 12 | 30.06.2008 10:08 |