|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.09.2013, 13:21 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 77500
Online: 9 godz 4 min 35 s
|
Warsaw Szuter Expedition - Warszawa 28.09.2013
Witam wszystkich, kiedyś zamarzyło mi się stworzyć coś z niczego. Ot i udało się wreszcie. Jeżeli macie wolną sobotę 28ego września to wszystkich serdecznie zapraszam:
Warsaw Szuter Expedition 28.09.2013 Warsaw Szuter Expedition to przejazd krajoznawczy o charakterze rekreacyjnym, który ma na celu pokazać, że okolice tak dużego miasta jak Warszawa też mogą być piękne. Trasa została poprowadzona po drogach zarówno szutrowych, jak i asfaltowych. Każdy posiadacz motocykla z choć lekkim zacięciem ENDURO pokona ją nawet na oponach szosowych. Jej długość będzie się mieścić pomiędzy 100-150 km. Podczas przejazdu liczyć się będzie przede wszystkim spostrzegawczość oraz dobra pamięć. Po przejeździe będzie do wypełnienia ankieta dotycząca przebytej trasy. Trzy osoby z największą ilością poprawnie udzielonych odpowiedzi zostaną obdarowani bonami upominkowymi w wysokości: 200, 100 i 50 zł, do wykorzystania w sklepie MotoX przy al. Prymasa Tysiąclecia 74B w Warszawie. W przypadku uzyskania takiej samej liczby punktów przez więcej niż jednego uczestnika, znaczenie będzie miał krótszy czas przejazdu. Trasa: Poprowadzi po drogach asfaltowych i szutrowych, które są przejezdne nawet na oponach szosowych. START i META zostały zlokalizowane w sklepie MotoX przy al. Prymasa Tysiąclecia 74B w Warszawie. Trasa została podzielona na trzy części: dojazd, roadbook i powrót. Zapisy: Wszystkich chętnych zapraszamy do zapisania się drogą mailową na: warsaw.szuter.expedition@gmail.com. W tytule należy wpisać âZAPISYâ, natomiast w treści podać: swoje imię i nazwisko oraz model motocykla. Nagrody: 1 miejsce - bon o wartości 200 zł na zakupy w sklepie MotoX oraz książka PRZEDWOJENNE SAMOCHODY I MOTOCYKLE. 2 miejsce - bon o wartości 100 zł na zakupy w sklepie MotoX oraz książka PRZEDWOJENNE SAMOCHODY I MOTOCYKLE. 3 miejsce - bon o wartości 50 zł na zakupy w sklepie MotoX oraz książka PRZEDWOJENNE SAMOCHODY I MOTOCYKLE. Uwaga: Ponadto dla wszystkich Odwiedzających i Klientów sklepu MotoX w dniu Warsaw Szuter Expedition są przewidziane drobne upominku. Roadbook: Roadbook to książka, wg wskazań której poruszamy się po trasie. Składa się ona z okienek, w których zawarta jest informacja o całkowitej długości tras, długości odcinka od poprzedniej podpowiedzi oraz schematu według, którego mamy przejechać dany odcinek. Pierwsza kratka w odległościach ma wpisane 0.0 i oznacza start. Druga kratka pokazuje nam odległość do następnego opunktu, np. skrzyżowania za 1,32, czyli za 1320 m będziemy musieli zjechać z drogi głównej, tak jak wskazuje to strzałka. Za 960 m skręcamy w prawo za zabudowaniami - czyli odległość od poprzedniej wskazówki 0,96, a cała trasa pokazuje 2,28, czyli sumę łącznie przejechanych metrów/kilometrów od startu, a rysunek przedstawia rozjazd ze strzałką w prawo itd. Kontakt: Jakiekolwiek problemy bądź niejasności prosimy przedstawiać drogą mailową na adres: warsaw.szuter.expedition@gmail.com, w ostateczności telefoniczną pod nr telefonu: 516-787-306. Osobą kontaktową jest Tobiasz Krawczyk. Na koniec kilka zdjęć z trasy znajdziecie pod: https://plus.google.com/u/0/photos/1...18685293730897 Jeszcze raz wszystkich zapraszam i pozdrawiam Tobiasz. Ostatnio edytowane przez golw : 13.09.2013 o 15:46 |
10.09.2013, 14:08 | #2 |
|
Brak doświadczenia spowodował, że nie zawarłem jeszcze kilku istotnych informacji. Mianowicie:
W sobotę startujemy od godziny 10,00 co dwie-trzy minuty. Trasa ROADBOOKa zaczyna i kończy się na Żeraniu, prowadzi mniej więcej 50/50 asfaltowo-szutrowo. Czas przewiduję w okolicach 2-3 godzin w zależności jakie tempo sobie sam narzuci. Trasa będzie spisana na kartkach A4. Nie zbieram żadnego wpisowego, dla mnie liczy się sama przyjemność z przejazdu. Pozdrawiam |
25.09.2013, 15:38 | #3 |
|
Termin zbliża się nieubłaganie to już w tę sobotę.
Wszystkich serdecznie zapraszam i pozdrawiam Tobiasz |
26.09.2013, 11:25 | #4 |
Miasto: Wawa
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 1 dzień 18 godz 5 min 59 s
|
Pomysl zacny i w cipeczke. Szkoda, ze tym razem nie dam rady ale mam nadzieje, ze impreza bedzie cykliczna.
26.09.2013, 13:46 | #5 |
|
To czy impreza będzie cykliczna wszystko będzie zależeć od tego czy spodoba się uczestnikom.
|
27.09.2013, 15:17 | #7 |
|
Zdecydowanie każdy z nas by chciał by wszystko było za darmo, jednak to już niestety nie jest w mojej mocy.
|
27.09.2013, 16:06 | #8 |
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 2 tygodni 17 godz 46 min 22 s
|
Zmierzam do tego, że to nie jest uprzejmość tylko zwykła akcja promocyjna, a Twój post jest reklamą.
http://africatwin.com.pl/regulamin.php "Zabrania się reklamowania jakkolwiek, czegokolwiek i gdziekolwiek. (nicki, avatary, podpisy, profile użytkowników). Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych." |
27.09.2013, 17:39 | #9 |
|
Nie taka była moja intencja, ale już usunąłem podejrzany post.
|
27.09.2013, 17:39 | #10 |
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
A ja bym się nie czepiał. Zaprasza na imprezę. Czy ona jest promocją, reklamą czy innym przedsięwzięciem związanym z zabawą w motory to inna kwestia. Z drugiej strony jeśli ktoś parający się tę branżą robi ciekawy i oryginalny pomysł na promocję to już jest zły ? W sumie dzięki temu można się dowiedzieć o mniej lub bardziej ciekawych wydarzeniach.
Jak napiszę, że "jestem fajny"; to też jest reklama ?