![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Tygodniowy trip z czerwca:
Filmik: https://youtu.be/TwpKDME6kh8 Track na mapy.cz: https://en.mapy.cz/s/ludomepage A, i jeszcze jako ciekawostka ... pojechaliśmy na wyprawę w kurtkach miejskich, meshowych ![]() Camping nad rzeczką koło Obarsi: https://africatwin.com.pl/attachment...1&d=1659033822 Strategica, TET koło Obarsi: Niedźwiadki wytresowane przez turystów do żarcia przy drodze, przez 2 dni były w tym samym miejscu: Jeziorko Vidra: TET między Obarsią a Talmaciu Podjazd na TET przy Talmaciu, zawróciliśmy Objazd przy Salatrucu, nie był najłatwiejszy ![]() Jezioro Vidraru Transfogarska ACT w drodze do Maramureszu TET, ACT przrz Maramuresz Powrót do domu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Michał
![]() |
![]()
Super, ale chyba się zdjęcia zdublowały
![]() Jak to jest w końcu - ten TET RO jest 100% legal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: RZE
Motocykl: kiedyś było
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 37 s
|
![]()
tylko ja widzę podwójne zdjęcia?
Pięknie!, byliśmy we wrześniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Extra. Zdjęcia super. Bez podwójnych. 👍
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Jak dodaje zdjęcie do załącznika to jest ich cała kupa w załączniku.
Jak dodaje fotkę do posta, aby był podpis między zdjęciami to się "dublują". Nie wiem czy można dodać zdjęcie między tekst bez dublowania w załączniku. Co do legalności to przejechaliśmy kawałek i różnie z tym bywało. 1) Zakazy ruchu bo remont drogi, ale robotnicy puszczali nas między koparkami i dało się przejechać 2) Był szlaban + kamery przez wjazdem do parku (koło Sălătrucu) i potrzeba dzwonienia aby otworzyli szlaban. Za uja nie rozumieli po angielsku, ale jak powiedziałem "motorcycles, barier, salactrucu" to się nagle szlaban otworzył ![]() 3) Koło Lacul Vidraru co jest zjazd z głównej drogi też był zakaz wjazdu... 4) Jeszcze było kilka zakazów bo droga leśna i wycinka/ładowanie drewna. Osobówką raczej by utknął ale motorem dało się przejechać i nikt nie gonił, raczej pozytywnie. Takich zakazów na drodze widzieliśmy z 3-5 sztuk Chyba tyle problemów, które zapamiętałem. Podobno od czasów korony dużo ludzi rzuciło się nam na vanlife i siedzieli długo w jednym miejscu robiąc syf dookoła. Od tego czasu nastawiali tam więcej więcej zakazów. Taka teoria zasłyszana na jakimś campingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Bolesławiec
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 8 godz 4 min 47 s
|
![]()
O, kojarzę was z InstaGrama. Konkretna przygoda. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czarnogóra wrzesień/październik 2019 na XR400 i DR350, trochę trekkingu, trochę TETu i dużo burka. | CzarnyCzarownik | Trochę dalej | 18 | 21.02.2022 23:14 |
Rumunia i Ukraina 2016 - troche fotek | MAKS_38 | Trochę dalej | 17 | 23.09.2016 14:55 |
Chetni na wyjazd Rumunia transfogarska, transalpina i troche szutru | emilxtz | Umawianie i propozycje wyjazdów | 14 | 10.09.2011 13:54 |