|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
18.06.2009, 17:26 | #1 |
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 7 godz 57 min 2 s
|
Metzeler Enduro 3 Sahara - Opinie użytkowników
Idąc za ciosem, zachęcam użytkowników w/w opon do podzielenia się doświadczeniami
Enduro 3 front & rear.jpg Po ok 3 tyś km. mogę powiedzieć co następuje: - bardzo fajna uniwersalna opona. - na asfalcie hula jak należy. - po 5 godzinach na mokrym asfalcie nie miałem ani jednego uślizgu (dodam, że na mokrym nie przekraczałem 90km/h. Nie miałem też okazji do ostrego hamowania) - na szutrach radzi sobie świetnie - na trawie też nie mogę jej nic zarzucić. - na podmokłej łące też ładnie idą (tył trochę lata ale przód trzyma kierunek jak należy) - w błocie pływa i szybko się zapycha - niestety drogie jak ch... - coś za szybko mi się zużywają jak na tą kasę. Nie mam za bardzo porównania z innymi oponami ale jak dla leszcza, który stara się jak najwięcej jeździć poza asfaltem a nie chce się zabić na hardcorowych kostkach na asfalcie jest to rozsądna opcja. |
|
|