|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.03.2010, 09:43 | #1 |
Plastbike do RD04
Witam,
Jak w temacie, kupię do RD04 łącznik owiewki bocznej i przedniej (czachy), o dziwnym kształcie trudnym do opisania. Przykręcany jest na 3 śrubki i łączy od wewnętrznej górnej strony owiewkę boczną oraz przednią. POTRZEBUJĘ ŁĄCZNIK PRAWEJ STRONY. Element zaznaczony na załączonym obrazku na czerwono, nr 15 Kolor i stan obojętny, najchętniej czarny i nie popękany Numer hondowski 64202-MV1-000 Niestety nie mogę go odtworzyć z posiadanego kawałka, bo brakuje mi większej połowy tego plastika a z blachy klepał nie będę Znalazłem co prawda takowy u jednego ze sprzedających używane graty do AT w Łodzi, ale sprzedający chyba nie bardzo chce go sprzedać, bo od miesiąca nie ma czasu aby się spotkać a tym bardziej wysłać. Z góry dziękuję!
|