|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.06.2008, 16:21 | #1 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
telefon kom.
Panowie chciałem nabyc tel.kom z myślą o zamontowaniu go przy kierownicy jaki polecacie jaki odradzacie co się sprawuje w terenie i nie wyskakuje z uchwytu linki oraz foty mile widziane oraz przybliżona cena interesuje mnie wasze doświadczenie
|
05.06.2008, 16:38 | #2 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 6 min 32 s
|
a na cholere Ci telefon? centrale telefoniczna chcesz miec?
telefon ma miec: Bluetooth/zestaw sluchawkowy a ty masz miec: kask jaki ci pozwoli na wsadzenie sluchawki w ucho. jesli chcesz natomiast uzywac tego jako powiedzmy gps to potrzeba ci nie telefonu a smartphone'a a wiec potrzebny dobry uchyt - byl ostatnio wątek dość rozległy o tym. Tam też odszukasz wszelkich informacji co warto a co nie.
05.06.2008, 20:11 | #3 |
miałem kiedys Siemensa M65, mial w sobie odpowiednik Tripmastera Afrykanskiego. Bateria bardzo szybko siadała, nie dalo sie ladowac podczas jazdy, wyswietlacz byl za mały. Coż był do wszytkiego i niczego):
|
|
|
|