![]() |
|
Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Firma Polsport wypuściła testową serię uniwersalnych zestawów mocujących.
Składa się on z konsoli, którą można zamocować do kierownicy, drążka patelni, sanek, klapy od sedesu lub (zupełnie bez sensu) do nart biegowych. ![]() Z konsolą współpracuje uniwersalne gniazdo mocujące. Wykonane jest w technologii reylly z materiałow w pełni biodegradowalnych. Jest antyalergiczne, świetnie tłumi wibracje, a w razie awarii czubka endurowego buta pasuje na lewą nogę. Jak się uprzeć to na prawą też. ![]() Pasuje do dowolnego GPS, aczkolwiek do mniejszych modeli na wyposazeniu jest jeszcze dedykowana filcowa wkładka. Oczywiście również w technologi rejli. ![]() Uniwersalne zamkniecie na schludną kokardę zapewnia wystarczająca ochronę, oraz mozliwość naciagnięcia specjalnego kaptura przeciwdeszczowoprzeciwpyłowego. ![]() Uwaga - kaptur nie jest na wyposażeniu i nalezy go dokupić osobno. Nie polecam tych z Apteki Sióstr Urszulanek o smaku kokosowym - pękają w okolicy włącznika. Za to doskonale sie tu sprawdza stary PRLowski kaptur, który dostałem na I komunię. Dostarczył mi i paru moim kolezankom wielu miłych wrażeń, ale w związku z przyrostem naturalnym w rodzinie przestałem mu ufać i odsunąlem od słuzby czynnej - teraz będzie mi ochraniał inny przyząd ![]() To tyle. Dziękuję za uwagę. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 22 min 3 s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Szukałem w Elektrowordzie i nie wiedziałem tego modelu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: KTM EXC 525
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 19 godz 52 min 36 s
|
![]()
Dzwoniłem do producenta Polsporta i powiedział, że jeżeli zamówimy więcej niż 30 szt. wysyłka gratis oraz kaptury będą o smaku arbuzowym (podobno bardziej wytrzymałe). To co, może zrobimy jakąś listę?
1. Michał_P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Klasa
![]() ![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 19 godz 55 min 24 s
|
![]()
a występują w innych kolorach ? bo chciałbym by pasował do różowej choinki zapachowej
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Kupuję 2: prawy i lewy
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kielce/Wawa
Motocykl: RD04
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 18 godz 17 min 27 s
|
![]()
1. Michał_P x 1
2. Siwy x 2 3. Olek x 1
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Uchwyt RAM MOUNT do Garmin 62st - PORAŻKA! | podos | Hardware | 45 | 11.05.2014 23:31 |
jaka słuchawka bluetooth do Larka 35 at | bruno61 | Zastosowanie praktyczne | 2 | 16.12.2012 18:08 |