![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gorzów Wlkp.
Motocykl: RD 04...czy to jest przyjaźń, czy kochanie?
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 57 min 42 s
|
![]()
Teraz oficjalnie. Witajcie. Zgodnie z obietnicą zaczynam działać. W zasadzie to już zacząłem.
Termin to 15 - 17 kwietnia. Tydzień później to święta, a tydzień wcześniej to za zimno ![]() Warunki pobytu podobne, z tym, że chcę wynająć toi-toie. Kto był to pamięta, że był pewien "gówniany" problem ![]() Warunki bytowe: -dach nad głową, -niezastawione stoły, -miejsce na ognisko, -odrobina drewna, -widok na panoramę Kłodzka . Zabezpieczcie porządne karimaty i śpiwory. Jedzenie i napoje we własnym zakresie (nie targajcie z domów, obok twierdzy jest market). Idea imprezy jest prosta. Parafrazując Nowika:" Dobrze, że jesteście ![]() Spotykamy się w piątek. Integrujemy się, śpimy, a rankiem rozjeżdżamy w grupach, które naturalnie same się potworzą. W zeszłym roku wyszło to bardzo dobrze więc nie widzę powodu, aby coś zmieniać. Przede wszystkim nie czujemy się niczym związani. Jestem pewien, że Misza z off-em nie zawiedzie i przeczochra chętnych sobie tylko znanymi drogami. Asfaltem też jest mnóstwo do oglądania. Zapraszam wszystkich chętnych. Wodotrysków nie będzie. Pewnie nalepek pamiątkowych też. Ale wszak nie oto cho ![]() Po tym troszkę przydługawym wstępniaku otwieram poniżej listę chętnych. Raczej dla celów statystycznych, niż zobowiązujących. 1. Arturro007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gorzów Wlkp
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 23 godz 30 min 3 s
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek 3. Zyga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek 3. Zyga 4. Misza Co do wycieczki poza asfaltem... Na razie mam dwie opcje. Łatwiejszą i trudniejszą. Co wyjdzie zależy głównie od pogody. Jeśli w górach będzie śnieg to trzeba będzie wybrać opcję łatwiejszą. Zasady takie jak rok temu... czyli bez przygotowań. Niestety nie będziemy mogli zabrać też wszystkich chętnych, ze względu na możliwości logistyczne. W zeszłym roku wyglądało to tak, że pojechali wszyscy chętni i po drodze była eliminacja naturalna ![]() Generalnie dogadamy się na miejscu ![]() ![]() Fajnie będzie się spotkać, pozdro
![]() |
#7 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 32 min 21 s
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek 3. Zyga 4. Misza 5. pałeł 6. yonec i Ania
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Śląsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 20 godz 56 min 47 s
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek 3. Zyga 4. Misza 5. pałeł 6. yonec i Ania 7. Stachu. Kurcze może uda się coś zrobić z naklejkami? W zeszłym roku fajne były. Jak na nią patrzę przez zimę to mi cieplej na serduchu.
Pozdro ![]() Ostatnio edytowane przez Stachu : 28.02.2011 o 14:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
sie zobaczy ... ale nie obiecuję
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Racibórz
Motocykl: XR 650 R
![]() Online: 2 miesiące 16 godz 26 min 57 s
|
![]()
1. Arturro007
2. Puntek 3. Zyga 4. Misza 5. pałeł 6. yonec i Ania 7. Stachu. 8.Transglobal grupa off ![]() 9.Ekipa na Simsonach, 115 chłopa |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Twierdza Kłodzka 2K14 | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 302 | 13.02.2015 08:53 |
Twierdza Kłodzka. Czy ktoś jeszcze pamięta... | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 297 | 02.02.2014 18:45 |