|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.06.2011, 13:26 | #1 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 21 godz 53 min 22 s
|
ni to zlot , ni to zamek, znaczy biba będzie!
Przeklejam z lokalesowego wątku co by się zainteresowani dowiedzieli doklejam także listę zapisów
ZAPRASZAMY Cześć ZAKTUALIZOWAŁEM WIEŚCI Jako że wywołałem sam pewnego razu dyskusję nad kolejnym zlotem w typologi Kłodzkiej - znaczy bez napinki , bez wygód, za to z jajem i radochą tszodowania - znaczy po czarnuchowemu - niniejszym ogłaszam iż: Termin 1-2-3 lipiec Lokalizacja Już poznana Objechalim my rózne miejscówki i zamkowe nisze i lochy zostały odrzucone bądź to przez nas bądź to przez właścicieli Ale miejsce jest !!! N 50.28861 E 016.81192 tutaj mapka dojazdu: mapa.JPG Dojazd pokazany na mapce z Kłodzka - ale wy możecie dojechać z każdej ze stron Tutaj parę foto lokalizacji - zdjęcia z telefonów więc jakością nie porażają. Miejscówka ma to do siebie, że na nasze spotkanie jest fantastyczna, i do tego co najważniejsze w pięknej okolicy - doskonała baza na latanie szuterkami po kotlinie - a dwa kilometry od tego miejsca na szczycie - piękne widoki i panoramy Biwakować będziemy na terenie opuszczonego kamieniołomu, poniżej około 50 m jest strumyk, z którego w razie potrzeby można skorzystać. Kamieniołom znajduje się w opuszczonej wsi - tzn dojazd jest od miejscowości Konradów gdzie mieszkają jeszcze ludzie, ale zaraz za nią są ruiny paru domów gdzie kiedyś była wieś Zdjecie-0004.jpg Zdjecie-0005.jpg Zdjecie-0006.jpg Zdjecie-0007.jpg Zdjecie-0008.jpg Zdjecie-0009.jpg Zmienia się także lista rzeczy, które należy wziąć ze sobą - Na prawdziwe czarnuchowskie spotkanie ! lista uzupełniona poniżej Co będzie: trzoda, dzida i najebka (wprawdzie nie wszyscy...) świniak na ognichu komary jak popada błoto Co wziąć jakieś mizerne 22,5 PLN, niestety jest to tylko koszt świniaka- a ludzi mało nocleg: namiot - dogadajcie się żeby się pogrupować (ja mogę jedną Panią przyjac pod swój daszek karimatę śpiwór, lampkę lub jakąś świeczkę do świecenia jedzenie: coś do zapychania - sklepy są w miejscowościach poniżej więc coś można będzie w spożywczym kupić kto ma może wziąć maszynkę do gotowania tak co by arbatę lub kawę rano sobie zrobić - ale też wystraczą ze dwie na cały biwak , co by nie ciągać niepotrzebnie rzeczy Picie procenty i bąbelki Inne dobry nastrój kostki mile widziane Program brak, ale bez napinki pewnie off i pewnie jakiś on się też trafi mamy parę dopowiedzi lokalesów gdzie uderzyć an oglądanie i latanie więc na pewno coś ciekawego się wykluczy, kto będzie chciał tylko po asfaltach też z pewnością znajdą się miłe traski piątek wjazd, sobota tyranie po polach , niedziela zjazd CO do progrmau pojawiła się sugestia i sprawdziłem i jest mozliwość dla tych co chcą spływ pontonem przełomem bardzkim http://www.ski-raft.pl/przelom_bardzki.html cyt: "Przełom Bardzki to odcinek Nysy Kłodzkiej, od ujścia Ścinawki do Barda. Rzeka w tym miejscu przeciska się przez Góry Bardzkie, pięcioma meandrami, odkrywając miejscami skały, na wyskokość do kilkunastu metrów i tworzy doline o głębokości ok 150m. Nysa Kłodzka na tym odcinku ma charakter antecydentny, co oznacza że jest starsza niż góry, w ten sam sposób powstawał Wielki Kanion." Kto che może się załapać- kto nie polata sę gdzieś ... cena do zapłacenia na miejscu pod warunkiem że minimum 4 osoby się znajdą - 35 PLN czas trwania 3 godziny są 4 godziny odpływów 10, 11, 15 16 myślę że można skorzystać bo to fajne może być A po tym spływie powrót lekkimi ofami Lista do kopiowania : sem ja 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża
AKTUALNIE SZUKAM PRACY!!! ale nadaję się tylko na szefa Ostatnio edytowane przez puntek : 22.06.2011 o 10:40 |
15.06.2011, 13:35 | #2 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
Lista do kopiowania :
sem ja 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag |
15.06.2011, 17:38 | #3 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnie
Online: 2 tygodni 2 dni 5 min 40 s
|
Ja tyż nie odpuszczę
1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss
15.06.2011, 19:54 | #4 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
Świniaczek załatwiony, zrobię wyjątek i pozwolę mu zająć miejsce za mną na afrze. Chociaż podnóżków nie zamierzam przykręcać...
15.06.2011, 20:49 | #5 |
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: HD FXDL
Online: 3 dni 18 godz 49 min 59 s
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7
15.06.2011, 20:50 | #6 |
Miasto: Racibórz
Motocykl: XR 650 R
Online: 2 miesiące 16 godz 22 min 49 s
|
.....to jest łamanie praw zwierząt !!!!!
|
15.06.2011, 21:35 | #7 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
Dobra dobra tam
Ma ktoś jak załatwić tak troche drewna owocowego? Przydałoby się na grzanie prosiaka
15.06.2011, 22:40 | #8 |
Miasto: DST
Motocykl: TA XL650V
Online: 1 dzień 17 s
|
Witam.
Warunkiem zapisania sie na zlot jest posiadanie AT ? Czy na innym sprzęcie też można przyjechać ? |
15.06.2011, 22:58 | #9 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnie
Online: 2 tygodni 2 dni 5 min 40 s
|
ja tam decyzyjny nie jestem, ale ostatnio ekipa na simsonach przyjechała i draki nie było
15.06.2011, 23:22 | #10 |
Miasto: Gorzów
Motocykl: RD 04
Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 1 min 10 s
|
Ja tam żadnego simaka nie widziałem morze dlatego, że wogóle mało widziałem ale w tamtym roku banditem przyjechałem
i tłumaczyc się nikomu nie musiałem. Wszyscy jadą czym chcą liczy się dobra zabawa Aaa no i teraz to dobra zabawa i dobry świniak z ognicha