|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.06.2010, 13:40 | #1 |
Przed siebie, na 6-7 dni (02.07-08.07)
Witam.
Termin ... na dniach. Mam wolne od piątkowego wieczoru, do max czwartku choć najchętniej wrócił bym we wtorek-środę. Poszukuję chętnych na jakiś ciekawy wyjazd. Nie koniecznie w ciężki teren bo motocykl obuty w szosowe Shinko ale po szutrach czy górskich drogach można polatać. Cel dowolny, piękny krajobrazowo, choć od biedy i "pozwiedzam" . Nie wiem , Ukraina, Czarnogóra, zakątki Chorwacji , Albania ... Może być namiot , może być tani hotel, co tam chcecie, dostosuję się Czekam na propozycje |
|
30.06.2010, 00:17 | #2 |
Gość
Online: 0
|
ja w piatek lece do Wloch - najpierw Rzym, potem Toskania. Spal bede pewnie z zona, bo to proba pogodzenia jej sluzbowego wyjazdu z moim mikrourlopem.
piatek lece w gory sowie, do wuja, przekimac. w sobote chce wyladowac w okolicach Triestu, koniecznie gdzies nad morzem. O ile tradycyjna burza nie zmeczy zbytnio. W niedziele Roma, od poniedzialku Toskania. Wracac zaczynam w piatek. Mam anakee, wiec szalenstw nie bedzie. Jesli jakos Ci po drodze, to smialo - u wuja znajdzie sie miejsce i dla Ciebie, a dalej bedziemy jakos improwizowac. |
30.06.2010, 09:51 | #3 |
Hey,
przesuń trochę termin - początek sierpnia, dołóż jeszcze parę dni i możemy pogadać. |
|
30.06.2010, 11:29 | #4 |
Next wony termin na urlop , po 18 września. No, chyba, że coś się zwolni ale zaplanować w innym terminie nic nie mogę
|
|
|
|