![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Miasto: Sofia
Motocykl: RD07
![]() Online: 7 godz 53 min 2 s
|
![]()
Jestem tu nowy więc wypada się przedstawić.
Witam wszystkich nazywam się Maciek pseudo Zograf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowałem się specjalnie ponieważ wpadł mi pewien pomysł i chciałbym dowiedzieć się co myślicie. Chciałbym poznać waszą opinie. Otóż chciałbym stworzć bazę wyprawową w centrum Bałkanów, przepięknych Bałkanów i nie tylko, gdzie można pohulać na moto po szczytach pięknych gór na wysokości ponad 2200 ![]() ![]() Co o tym myślicie ? Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że nie naruszyłem zasad na forum |
![]() |
![]() |
#2 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
...dobra alternatywa! Komercyjna, ale fajnie jest, gdy jest alternatywa!
Ja jestem na TAK, ale Ja to torchę INNY jestem od pozostałych Kolegów ![]() Pozdro Orzep p.s. Świadomie napisałem Kolegów, bo forumowe Koleżanki piszą zazwyczaj po mojej myśli ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Bielsk Podlaski
Motocykl: ktm 990 Adventure
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 32 min 33 s
|
![]()
Cześć!
Fajnie, że dołączyłeś do FAT! Coraz więcej osób ma dosyć dojazdówek po autostradach, więc może się okazać, że pomysł jest trafiony w 10. Przygotuj jakąś dobrą ofertę, a chętni się znajdą. Poza tym dobrze mieć swojaka w tamtej części kontynentu ![]() Pozdrawiam! Orzeppe - jeżdżę katem, a mimo to mamy podobne zdanie. Chyba trzeba będzie to uczcić przy pierwszej okazji, hehe ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 23 min 8 s
|
![]()
Zograf. jak mówią CCC - CENA CZYNI CUDA
![]() ![]() POMYSŁ Fajny ![]()
#5 |
Miasto: Sofia
Motocykl: RD07
![]() Online: 7 godz 53 min 2 s
|
![]()
Widzę że jest odzew, miło mi. Robiłem kalkulację, myślę o cenie około 30 euro za dzień, nie chcę zdzierać. Samolot w dwie strony załatwię za góra 100 euro. Myślę że ważny jest też czas który masz w plecy na dojazd.
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
To świetny pomysł. Planowałem Bułgarię w przyszłym roku. Jesli wtrwasz na forum to za rok masz klienta...
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Gorzów n.Wartą
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 13 godz 7 min 46 s
|
![]()
Rzeczywiście na pd. Bułgarii pięknie. Mam pytanie. Jakie moto masz na stanie i jakie trasy ewentualnie np na ok. tydzień? Opcja bardziej na ambitne szlaki i lekkie maszyny czy po szutrach i duktach bardzie turystycznie? Chyba że wash and go czyli dwa w jednym.
![]()
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: łódź
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 8 godz 36 min 14 s
|
![]()
no,no brzmi obiecująco
|
![]() |
![]() |
#10 |
Mixol S
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: czarny las
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 6 godz 19 min 10 s
|
![]()
Tak w ogóle to miło powitać na FAT. Zdrasti Batko, dobre do6li
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia, Bułgaria, Turcja, Albania - sierpień 2014 | nev | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 11.07.2014 18:02 |
Bułgaria | Zograf24 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 04.07.2013 22:39 |
zimie stop - gdzie na tydzień? Grecja/Turcja/??? | electro | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 27.11.2012 13:54 |
Rumunia Bułgaria | krystek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 17.08.2010 20:07 |
Grecja...Turcja..co tam warto zobaczyć z siodła Afryki??? | kamek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 12 | 15.07.2008 13:01 |