31.01.2012, 09:32 | #1 |
trampkarz emeryt
|
Garmin 62s vs. 78s
Witam,
jako że te odbiorniki leżą w kręgu moich najściślejszych zainteresowań, chciałbym dowiedzieć się o nich coś więcej od strony praktycznej. Z tego co się zorientowałem - warto kupować właśnie wersje "s" ze slotem na karty. Do dodatkowych bajerów nie chciałbym dopłacać. Koszt zakupu - różnica jest około 200zł na korzyść 78. Z tego co wiem seria 78 jest dedykowana bardziej do zastosowań na wodzie - ale poza deklaracją w specyfikacjach nie dopatrzyłem się większych różnic. Wiem że wielu z Was używa 62 (z dużym zadowoleniem - w zasadzie to jedyny odbiornik o którym nie słyszę zdecydowanie złych opinii) ale czy ktoś wykorzystywał 78 na moto? Osobiście 78 wydaje mi się b.ciekawe, także pod względem ergonomii. Zamierzam wykorzxystywać to głównie na moto - terenowo, ale nie tylko. Myślałem o Montanie - ale trza wyłożyć sporo więcej kasy, a i cały czas zastanawia mnie trwałość dotykowego ekranu używanego w pyle, brudzie, błocie...tu seria 62/78 wydaje mi się duużo lepsza. Za radą fxrider'a nie biorę pod uwagę starszych - 60/76. Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 31.01.2012 o 09:37 |
|
|