|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.12.2022, 15:49 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
Online: 1 miesiąc 6 dni 23 godz 19 min 3 s
|
Rękawice do obsługi telefonu - jak to zrobić?
Szukałem i kombinowałem i nie udało się, więc jedyne co pozostaje, ro zapytać FAT
Mam 3 pary rękawic i jestem z nich bardzo zadowolony. Niestety potrzebuję nieraz przestawić coś w czasie jazdy w telefonie/nawigacji i tu jest problem - nie da się! Trzeba najpierw zdjąć rękawicę, co podczas jazdy nie jest łatwe, a w zimę - przyjemne... Macie jakieś patenty, aby dało się w rękawicach obsługiwać ekrany dotykowe? Oczywiście poza kupnem rękawic które mają taką funkcję Pogrzebałem w necie i następujące się nie sprawdziły: - folia antystatyczna (z opakowania po częściach do komputerów) - przyklejenie tego do rękawicy graniczy z cudem, a poza tym jak przyklejam kółko wycięte z tej folii na opuszek palca w rękawicy, to i tak nie działa, - taśma przewodzącą prąd ( czy jakoś tak) też się nie sprawdziła. Działa, o ile dotykam drugi koniec ręką..., Może coś robię źle? Myślałem o nitce przewodzącej prąd, ale trochę szkoda mi dziurawić rękawicy ( membrana), a po drugie - czy pojedyncza nitka załatwi sprawę? |
30.12.2022, 15:56 | #2 |
Latem jeżdżę w Mechaniksach oraz Oakleyach i one nie mają z tym problemu. Zimą rzeczywiście jest słabo. iPhone.
|
|
30.12.2022, 16:33 | #3 |
Banned
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
wydawaj polecenia głosem
|
30.12.2022, 17:00 | #4 | |
Cytat:
Na pocieszenie Ci powiem, że kupiłem ostatnio w Deca rękawiczki na rower i mimo zapewnienia nie działają jak powinny - tzn działają tak samo jak moje poprzednie trialówkowe = trzeba poślinić palec
30.12.2022, 17:08 | #5 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Wszystkie moje rękawice działają z dotykiem fona. Skóra lub ircha na palcach. Mam szajsunga ale działały z mi, huawei i apple. Może styka nakleić kawałek skóry lub irchy. Do tego ustawić tela na obsługę w rękawicach jak ma taką opcję.
|
|
|