![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: DR650SE
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 14 godz 52 min 55 s
|
![]()
Taki trochę drażliwy tytuł. Ale subiektywny. Byłem, mam pewne odczucia. Alpy po raz kolejny mnie oczarowały, chyba będę tam wracał co roku. Piękne widoki, idealny asfalt, brak ścinających zakręty z naprzeciwka. Pełne złożenie i radość z jazdy. Amerykanie mogą nam pozazdrościć. U nich takich serpentyn nie ma.......
HP2 Enduro, nie stworzony do takich tras przeszedł małą metamorfozę....... przed: po: motocykl zaczął się dziwnie zachowywać, sam składa w zakręty. Przy okazji przestał tak dobrze wybierać nierówności, szczególnie odczuwalne w Polsce......... Start z Poznania w czwartek, z bratem na LC8, po pracy, nudny przejazd do Szklarskiej trasą znaną na pamięć, nudną jak flak z olejem. Spotkanie z Markiem z Warszawy na GS 1150. Piwo, spanie, śniadanie. Piątek. 8.30. motocykle gotowe do drogi, plan: 750 km, nocleg we Włoszech. Nuda.....................Czechy........deszcz..... .........Niemcy.................deszcz, zimno................marzenia o samochodzie........... Zdjęcia na stacjach benzynowych (nie będę wklejał, szkoda Waszego czasu i transferu). Meta we Włoszech. Przejechane 760 km. Piękny pensjonat w górach, widok z restauracji zapierający dech w piersiach, koszt noclegu ze śniadaniem 26 EUR, garaż na motocykle gratis ![]() ![]() ![]() c.d.n. Ostatnio edytowane przez JARU : 28.12.2012 o 16:35 Powód: dodaję termin wyjazdu |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Alpy od 01/02.08.- 07/08.09 | Kojot | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 31.08.2013 09:58 |