21.08.2018, 18:30 | #1 |
Garmin Montana skrót "jedź do domu"
Cześć,
pytanie do bardziej obeznanych w temacie. Pacjent Garmin Montana 600 - chodzi o skrót na pulpicie: "jedź do domu". Kiedyś działał czyli kiedy byłem gdzieś poza chatą po wciśnięciu nawi rysowała trasę do domu a teraz po wciśnięciu nie dzieje się nic. Pamiętam, że trzeba było ustawić jakiś punkt 001 ale za Chiny Ludowe nie wiem jak teraz to zrobić. Próbowałem tak: siedząc przed chatą zapisałem punkt, w którym przebywam, następnie wszedłem w skróty, wybrałem skrót "jedź do domu" - edycja - przypisałem mu ten punkt, który zapisałem czyli moją pozycję z przed domu i pojechałem w pizdu. Wciskam skrót jedź do domu i dupa blada. Wie ktoś ja to ogarnąć? Z góry dzięki. |
|
21.08.2018, 18:50 | #2 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 32 min 10 s
|
Garmin Montana skrót "jedź do domu"
Przez analogię do zumo , myślę że musisz zdefiniować w ustawieniach pozycję domową. Powinna być taka opcja w menu. Poczekaj chwilę, pójdę na górę i zobaczę.
W zumo jest okienko dokąd , jak tam wejdziesz to w lewym górnym rogu jest rozwijane menu, takie trzy kreseczki i tam jest odpowiedź
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 21.08.2018 o 19:02 |
22.08.2018, 11:06 | #3 |
Marek,
dziękuję za pomoc ale Montana ma chyba inny soft. Idąc Twoimi wskazówkami uzyskuje tylko opcje: "szukaj blisko" oraz "zmień kolejność elementów". Wiem, że w zumo oraz w nüvi jest możliwość ustalania pozycji domowej tak, jak podajesz natomiast w Montanie przeryłem całe menu i nic takiego nie znalazłem. Zrobiłem jeszcze raz dokładnie tak, jak opisałem w drugim akapicie mojego pierwszego posta i działa. Tak więc temat do zamknięcia. |
|
|
|