![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
LOŻA SZYDERCÓW
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: LEGNICA
Motocykl: RD07a
Przebieg: 9999999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 15 min 51 s
|
![]()
Wniemanie
![]() Alles Madam unt takoże Żentelmen . w dniach 15 - 16 czerwca organizujemy w porozumieniu z Frał Zaczekaj wypad łoffroadowy do opuszczonego miasta Pstrąże znajdujacego sie na trasie Bolesławiec - Szprotawa . plan działania nastepujący : - sobota 15 czerwca o godzinie 12 spotykamy sie na stacji paliw w pobliskim Trzebieniu , dalej juz jako grupa kierujac sie do Pstrąża . na miejscu rozbijamy obóz pod hasłem przewodnim ,,usta zwilżył ,gardziel przepłukał ,, ![]() jako pierwyj sort oragnizujemy potrzebne materiały do zrobienia ogniska , rozkładamy namioty itp. miejsce w którym sie rozłozymy to magazyny amunicji za miastem - miejsce zadko odwiedzane przez ewentualnych turystów wiec bedziemy mieć cisze i spokój .w dalszej czesci dnia jest plan pojezdzenia po atrakcjach terenowych znajdujacych sie w około tj szutry piaski łoraz insze nawirzchnie trudne do okreslenia ![]() po wszystkich zmaganiach terenowych ![]() (gryyl tez by mogł być ) i zgodnie z hasłem przewodnim wspomnianej imprezy baletowo tanecznej rozpoczynamy wspólny ,,piwak ,, ![]() z załozen imprezy ma byc wesoło , sympatycznie a jak mawiał mój wychowawca : ,, klasa 3f jestescie ludzie dorosli , ja nie moge od was nic wymagac , za to moge apelowac !!! Kiełbaskę nalezy popić !!! zeby nikt mi sie nie udławił ,, ![]() - i tym optymistycznym akcentem mamy 16 czerwca (niedziela ) wsio co fajne z reguły za długo nie trwa ... wiec spimy kto do której godziny sobie zyczy , konstruujemy jakies sniadanie ,wspominamy wieczór poprzedni (w zalezności kto ile filmu zarejestrował ![]() powoli zbieramy burdello , robimy ordnug zeby nikt nie powiedział ze trzoda klase pokazała i tym akcentem powoli kierujemy sie ku cywilizacji a dalej każdy w swoja strone . nad bezpieczeństwem zamieszania czuwa 3 km dalej Wojsko Polskie wiec zadne z zagrozen ani atak talibóff lądujacych w Klewkach nam nie grozi ![]() informacja turystyczna dla przybyszy z obcych landóff : towarzysze którzy nie mieli okazji zweryfikowac walorów uzytkowych tej okolicy polecam z zapoznaniem sie z galeria IZI MEETING 2013 ![]() https://plus.google.com/u/0/photos/1...67118019027857 koszty baletu pokrywaja w 100% sami baletnicy ( wjazd za free ) a zeby nie było zamieszania prosze zainteresowanych dopisywac sie do ponizszej listy ![]() 1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte w razie pytan watpliwosci , skarg , zazalen ,reklamacji lub innych dziwnych zjawisk metafizyczno gastronomicznych prosze pisac w ponizszym wątku ewentualnie dla tych co sie wstydzą na Priv ![]() z partyjnym pozdrowieniem kandydat na prezydenta Maryla Rodowicz ![]() ps . jak by kto mogł to podeslijcie info na forum Trampkowym ![]() ![]()
Beton Stal Gruz i Rdza Станция тропосферной радиорелейной связи Ostatnio edytowane przez lortprodisz : 04.06.2013 o 23:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 25 s
|
![]()
Yyy aaa. Myśmy sie porozumiewali ?!
![]() No dobra, ok, może być ![]() Wrzucę na FTA Kto nie był, nie widział, nie wie co to być, może cosik u mnie podejrzeć https://plus.google.com/photos/10338...16308834378721
![]() |
#3 |
Miasto: Chodzież
Motocykl: 990 adv
![]() Online: 2 godz 19 min 0
|
![]() ![]() ![]() 1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Kurde a już miałem myśleć co na ten weekend robić... wyratowałeś mnie z konieczności myślenia, masz za to w ryj jak nic
![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
he he, tyle lat na forum, a nikt w te (moje) strony się nie zapuszczał, a jak jest okazja spotkania, to na podlasie sie wybieram (ślub ivi i szymonabbi). No cóż innym razem.
![]() |
#6 | |
LOŻA SZYDERCÓW
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
sorry za niedopatrzenie
![]() 1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie ![]()
![]() |
#8 | |
LOŻA SZYDERCÓW
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: 950 SE
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 9 godz 36 min 30 s
|
![]()
Dołączyłbym w sobotę na samą jazdę, pod warunkiem że pogoda się zmieni i przeschnie trochę. Byłem w okolicy Świętoszowa w sobotę i drogi czołgowe i insze terenowe są raczej nieprzejezdne dla motocykla.
1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
LOŻA SZYDERCÓW
|
![]()
nie wiem jak pod samym świetoszowem co chodzi o teren ale po tym ile deszczu spadło Przed IZI MEetingiem na pstrązu było w sam raz
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Corsica offroad! | ex1 | Trochę dalej | 53 | 09.09.2016 10:54 |
Pstrąże 5-6 lipca free łoffrołt party 2 | lortprodisz | Umawianie i propozycje wyjazdów | 45 | 27.09.2014 09:46 |
Offroad na Podhalu 22 czerwca | Michasso | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 11.07.2013 23:29 |
Korsyka offroad - łapanka! | ex1 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 03.06.2013 20:14 |