09.10.2017, 19:35 | #1 |
Motocykl: RD03
Online: 2 dni 21 godz 15 min 22 s
|
Grzane manetki Koso
Czy ktoś w PL próbował tych manetek, jako alternatywa da OEMowego szajsu ? https://kosonorthamerica.com/shop/mo...-heated-grips/ . Na dużym forum było kilka osób, z pozytywnym skutkiem. Wolę zapytać wśród swoich Mam możliwość sprowadzenia ich w rozsądnej cenie .
Pozdrawiam Piotr |
09.10.2017, 21:02 | #2 |
Moderator
|
Heh! Koso...
W mojej Afrze handlarz mi zaproponował identyczne, zamiast gównianych ori. Zgodziłem się i w sumie od razu zachwyciłem, bo przecież pięć poziomów grzania to nie w kij dmuchał... O jakie to gówno jest to już szkoda słów. Na najwyższym piątym stopniu grzania są po prostu ciepłe i tylko ciepłe. Przy czym jak starałem się udowodnić handlarzowi, że to kupa wskazując na zamontowane w motocyklu obok Oxfordy, których nie dało się dotknąć, bo PARZYŁY to wzruszał ramionami i nie widział problemu. Do reklamacji też nie widział podstaw, bo przecież grzeją. No i tak to. Zaznaczam, że to, co ja mam zamontowane (widziałem pudełko) to był NO NAME. Jednak pudełko było identyczne i grzanetki też. Nawet podświetlenie (kolory) poziomów grzania się zgadzają.
09.10.2017, 21:04 | #3 |
Gość
Online: 0
|
Mam kolegę, który zainstalował je w NAT i bardzo sobie chwali. Ale on ma oryginały Koso z USA.
|
|
|