|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.04.2013, 10:55 | #1 |
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 1 dzień 13 godz 13 min 51 s
|
Maroko - gdzie warto jechać
Cześć,
Sporo z Was było już w Maroko. Ja jadę pod koniec miesiąca z moją Anią na dwa tygodnie do Maroko - ja na swojej padace a Ania przyleci i wypożyczy motocykl w Ouarzazate na 8 dni. Czy możecie polecić trasę na 7-8 dni dla nas? Preferencje: jak najmniej asfaltu (ale bez hardkorowego offu), ładnie, i najlepiej żeby się dało spać też na dziko albo na campingu. Poczytałem relacje (również te ostatnie) - ale w nich nie zawsze są wypisane konkretne trasy i miejsca a interesuje mnie też Wasze zdanie o konkretnych, wartych przejechania trasach. Zrobiłem też swój wstępny plan na podstawie Morocco Overland Chrisa Scota, ale opisy tras są niestety często nieaktualne (mam pierwsze wydanie, dużo z tych odcinków już zaasfaltowano). Macie może opracowaną jakąś fajną trasę? Może być też ślad do Garmina, bo i tak będę w nim coś planował. Ewentualnie jakieś warte przejechania odcinki na Saharze, w Atlasie i Antyatlasie, z których sobie coś ułożymy? Dzięki! |
09.04.2013, 11:01 | #2 |
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
Zapytaj Kowala, albo Sambora bezpośrednio, to fachowcy, poza tym Sambor pożycza tam samochody.