![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Szukam jak w temacie czyli profesjonalisty, który podejmie się kompleksowego przeglądu i ewentualnej regeneracji ohlinsa, który pracuje obecnie w powszechnie nielubianym R1150Gs ADV
![]() ![]() Ps. Złośliwych, odsyłających mnie na mniej zacne fora spieszę poinformować, że AT nadal jest "jedyną miłością mą" ale, że dzielić się nie lubię to od kilku już lat jest w wersji dla singli więc mając dobro ogniska domowego na względzie zmuszony zostałem do moralnego upadku i dokupienia drugiego ![]() Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 06.09.2011 o 09:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 35 min 2 s
|
![]()
Są 2 opcje , jedna to oficjalny przedstawiciel któremu należy wysłać takowy amortyzator http://www.ptm.pl/index.php , tam jest taki miły pan Przemysław Duliński pewnie coś podpowie. Opcja druga to ktoś znający się na rzeczy , a tutaj myślę że pomocnym może być kolega Pekaes , ale to już musisz załatwić z nim osobiście czy się podejmie.
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: łódź
Motocykl: R 1100 GS
![]() Online: 4 dni 22 godz 27 min 57 s
|
![]()
Proponuję wysłać to do Sancheza, koles od wielu lat zajmują się regeneracja sportowych zawieszeń motocyklowych. http://www.sanchez.com.pl/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Wyślij do Pekaesa. Puszek da Ci do niego namiary.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Regeneracja głowic | Dejvid | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 48 | 04.05.2023 06:19 |
Se Ohlinsa zakupiłem OJ! | hero | Rama, zawieszenia, napęd | 4 | 09.11.2008 10:56 |