|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.08.2011, 00:17 | #1 |
Wakacje z duchami
Dla wszystkich chętnych proponujemy spotkanie 10 września pod nazwą „Wakacje z duchami”, ognisko, nocleg i może później projekcja jakiegoś filmiku w kaplicy zamkowej oraz fotek z wypraw. Filmik to luźna propozycja. Możemy zwiedzić trochę lochów, wejść w miejsca, które na co dzień są nie dostępne, ognisko zrobimy sobie…a tego nie napiszę Termin jaki proponuje, to taki aby była pełnia, co Wy na to. Nocleg może być w namiocie lub w kaplicy.
kaplica kaplica dla odważnych można w niej spać Zaproszenie na spotkanie w zamku w Siedlisku otrzymali tylko członkowie forum Transalp, Africa Twin i Honda CB i ich poleconych przyjaciół. Będzie to spotkanie zamknięte dla osób postronnych. Proponuję zapisywanie się na listę. Wstęp wolny, jedzenie, picie we własnym zakresie, blisko zamku jest sklep spożywczy, ma dobre zaopatrzenie , więc nie trzeba brać tobołków, wystarczy namiot i dobry humor. Chętni, którzy chcą opowiedzieć o swoich wyprawach będą mieli udostępniony projektor. Mapka znajduje się tutaj: Wakacje z duchami Link do fotek o zamku http://www.google.pl/search?q=zamek+w+s ... d=0CDEQsAQ Zamek a w nim nocleg już załatwiony! Vini Ostatnio edytowane przez Zwierzyniec : 12.08.2011 o 19:59 |
|
09.08.2011, 11:59 | #2 |
Kierowca bombowca
|
A kiedy dokładnie by to miało być, jaki koszt, jak z żarciem, piciem - we własnym zakresie czy będzie coś zorganizowane? Podaj proszę konkrety kolego.
09.08.2011, 13:01 | #3 |
Pełnia jest 12 września ale to jest poniedziałek, 10 w sobotę też może być, księżyc będzie wielki.
Wstęp wolny, jedzenie, picie we własnym zakresie, blisko zamku jest sklep spożywczy, ma dobre zaopatrzenie , więc nie trzeba brać tobołków, wystarczy namiot i dobry humor. Chętni, którzy chcą opowiedzieć o swoich wyprawach będą mieli udostępniony projektor. "Aż wstyd nie być. Zachęcam gorąco wszystkich! Zamczysko jakby żywcem przeniesione z Transylwani. Człowiek chodzi i wypatruje czy z za węgła nie wyjdzie hr. Dracula. Smaczku dodaje fakt, że zamek przez rok cały jest zamknięty dla postronnych ludzi. Jedna z większych tego typu budowli w Polsce! Zaprzyjaźniony kustosz opowie historię tego niezwykłego miejsca. Będzie prawdziwa noc żywych trupów." Zaczynamy w sobotę, myślę, że około godz. 17.00 ale przyjechać można / trzeba już wcześniej. |
|
09.08.2011, 22:56 | #4 |
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
Ok ja się na tym terminie pisze może ekipa z Gorzowa miała by ochoty znowu leczyć do was terenem jak rok temu zobaczmy Jak termin jest pewne to zapraszam tez włoski kolega na Varadero które mieszka w Tychy
Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 09.08.2011 o 22:58 |
09.08.2011, 23:55 | #5 |
Termin potwierdzony
Zaproszenie na spotkanie w zamku w Siedlisku otrzymali tylko członkowie forum Transalp, Africa Twin i Honda CB i ich poleconych przyjaciół. Będzie to spotkanie zamknięte dla osób postronnych. Będzie można zaznać „surowizny” JJJ |
|
10.08.2011, 00:08 | #6 |
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
Strasznie daleko do Was , do września jeszcze trochę czasu może znowu Was nawiedzimy
10.08.2011, 12:31 | #7 |
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
Mam na Google Heart kilka miast Siedlisko które to jest ? Myślę o Siedlisko Nowosolski Lubuskie
Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 10.08.2011 o 12:33 |
10.08.2011, 12:41 | #8 |
Miasto: Warszawa
Przebieg: ~
Online: 2 tygodni 5 dni 1 godz 37 min 39 s
|
Szykuje się jakaś ekipa z Warszawy? Samemu nie będzie mi sie chciało jechać, ale gdyby zebrała się mała grupka to czemu nie
|
10.08.2011, 12:42 | #9 |
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
Brzmi ciekawie...
Ze wzgledów formalnych (służbowo jak na statek ) proszę o podanie warunków uczestnictwa. Tak dla jasności sprawy. Skoro piszesz, że impreza zamknięta, tylko dla zaproszonych gosci to powiedz czy jakoś specjalnie się trzeba zgłasać. Dostać zaproszenie itd ? Czy jeśli ktoś przyjedzie i na bramie powie jestem z forum i czuję się zaproszony to wystarczy ... Fabricio to jest ta lokalizacja. I tu uwaga dla kolegi zapraszającego; warto podać takie informacje, bo ja też szukałem gdzie to jest i musiałem prosić google o poradę
10.08.2011, 13:31 | #10 |
Fabricio już u nas był w 2010 roku podczas naszego II zlotu motocylowego.
Warszawa to właśnie KML, są też osoby z Hondy CB i Transalp, może razem przyjedziecie. Zaproszone są osoby należące do forum więc jak ktoś przyjedzie i powie, że jest z forum, poda swój login - to wjedzie. Może założymy listę osób chętnych aby mieć łatwiejsze rozeznanie. A więc wpisujcie się. Mapka znajduje się tutaj: Wakacje z duchami Lista chętnych: Pozwolę sobie wpisać pierwszych 1. KML + Magda był u nas w lipcu, i pewnie teraz też zawita zabierzcie ze sobą WTA Ostatnio edytowane przez Zwierzyniec : 10.08.2011 o 13:51 |
|
|
|