![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Motocykl: miałem 10 lat RD07a teraz CRF DCT 1100L
![]() Online: 1 miesiąc 5 godz 28 min 7 s
|
![]()
Wczoraj z sąsiadem ustaliliśmy plan na dzisiaj :-)
Zaczęło się wszystko od tego, że około dwa tygodnie wstecz kolega z forum chciał kupić tłumik Venom. A ja przypadkiem jestem posiadaczem takiego tłumika ![]() Poszedłem do garażu porobiłem zdjęć wysłałem zainteresowanemu. Jednak interesu nie zrobiliśmy ![]() Sąsiad przy ![]() Rano do garażu, do Castoramy po silikon termiczny i zaczynamy Było tak ![]() potem tak ![]() a potem to już byłu bu bu bu bu bu bu mruczy pięknie Choć osobiście nie jestem zwolennikiem popierdziawek O dwunastej w drogę. Byliśmy w Rio byliśmy w Baio ![]() ![]() ![]() W pewnym momencie wpadliśmy w bardzo silne pole grawitacyjne. Królowa się się uchowała ale Dzik już poleciał ![]() Jakoś kulaliśmy się dalej. ![]() Dojechaliśmy (nie mam foty) do ostrego zajazdu po luźnych kamieniach. Stromo tak że znów redukowałem z jedynki niżej ![]() Ale puściłem hamulec dałem pytę (umiarkowaną) i wyprostowało motocykl 1-0 dla mnie. A wystarczyłoby nie hamować, zjechać z górki i zatrzymać się już na równym. Kiedy my się tego nauczymy ? Później trafiliśmy na drogę polną z łatami wody, gdzie głębokość niektórych była na 1/3 koła. Jedziesz i myslisz: Żeby tylko nie było cegły albo pustaka w wodzie ![]() Takiego kilkugodzinnego offa dzisiaj zaliczyliśmy po Jurze. ![]() ![]() ![]() Trochę Królowa mi się ubrudziła ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Chetni na wyjazd Rumunia transfogarska, transalpina i troche szutru | emilxtz | Umawianie i propozycje wyjazdów | 14 | 10.09.2011 13:54 |