|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.08.2023, 19:22 | #1 |
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 9 godz 17 min 27 s
|
Dla mnie Się Podoba - Podlaskie Szwenduro
Serwus Ancymony!
Jak część z Was wie, wiele lat temu zakochałem się w cudownej krainie jaką jest Podlasie. Przyjeżdżałem tu na motocyklu w każdej wolnej chwili, by w końcu dwa lata temu się tutaj przeprowadzić. W zeszłym roku poszedłem na kurs przewodników PTTK po województwie podlaskim, który ukończyłem po 6 miesiącach intensywnej nauki. Robiłem go dla siebie, żeby po prostu wiedzieć więcej i czerpać większą przyjemność ze zwiedzania mojego regionu, bo jestem typem szwędacza, który musi się zatrzymać przy każdym pomniku i przeczytać tablicę. Okazało się jednak, że temat mnie wciągnął i tak zaczęła się moja przygoda z przewodnictwem. Oprowadzałem grupy po Supraślu, Tykocinie, Białowieży, Suwalszczyźnie, Szlaku Tatarskim... Naturalnym było, że w głowie zaczęła mi kiełkować myśl: dlaczego nie połączyć tego z jazdą na motocyklach? Zorganizowałem pierwsze Podlaskie Szwenduro i efekt okazał się bardzo fajny Postanowiłem założyć własną działalność polegającą na organizowaniu rajdów i świadczeniu usług przewodnickich głównie dla motocyklistów, ale nie tylko. Na razie dopiero raczkuję, we wrześniu planowane jest II Podlaskie Szwenduro, natomiast w przyszłym sezonie zamierzam ruszyć ostrzej z tematem. Oprócz rajdów będzie można także mnie wynająć, żebym poprowadził po fajnych trasach, miejscach i trochę poopowiadał... No właśnie, poopowiadał. Czym się będą różniły moje rajdy od innych? Właśnie tym, że oprócz jazdy na motocyklu będziemy poznawać historię, wielokulturowość oraz ciekawostki związane z Podlasiem, a naprawdę jest co poznawać! Zapraszam Was drogie Czarnuchy do obserwowania mojej strony na FB "Dla Mnie Się Podoba", gdzie wrzucam nie tylko informacje o rajdach, ale także zdjęcia i ciekawostki związane z Podlasiem. Niebawem pojawi się także oferta usług przewodnickich. https://www.facebook.com/profile.php?id=100091756712966 Bezpośredni kontakt do mnie: 888 259 25jeden Dla Afrykanerów będzie oczywiście jakaś zniżka albo coś ekstra
30.08.2023, 19:44 | #2 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 4 godz 57 min 14 s
|
Ferdek, Elegancko! Będą jakieś degustacje zdrowej żywności. ?
Ps. Zazdraszczam takiej "roboty"
30.08.2023, 20:06 | #3 | |
|
Cytat:
Ta robota to bardziej tak na pokrycie kosztów hobby i żeby żona widziała, że coś robię, no i jak idę jeździć to nie dla przyjemności, tylko służbowo - muszę przecież trasy szykować
30.08.2023, 20:08 | #4 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 11 godz 31 min 26 s
|
Ferdku
jesteś WIELKI FERDEK. |
30.08.2023, 20:18 | #5 |
Dla mnie Się Podoba - Podlaskie Szwenduro
Kibicuje i mam nadzieję, że się zobaczymy na Podlasiu !
|
|
30.08.2023, 20:34 | #6 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Elegancko Ferdek. 👍
|
30.08.2023, 23:22 | #7 |
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 6 godz 8 min 5 s
|
Gratuluję Ferdek.
Gratuluję, że miałeś odwagę nie tylko by myśleć o zmianie ale jej dokonać.
30.08.2023, 23:32 | #8 |
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 21 godz 14 min 55 s
|
Bravo 👍. Chętnie odwiedzę tamte rejony
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka
31.08.2023, 06:50 | #9 |
Administrator
|
Życzę każdemu pracy dla przyjemności ....wtedy nie przepracowuje się żadnego dnia
31.08.2023, 12:02 | #10 |
|
Dzięki chłopy za wszystkie miłe słowa i jeśli ktoś ma wolne w terminie 21-24 września to zapraszam na Podlaskie Szwenduro, są jeszcze wolne miejsca. Jest to impreza kameralna, przewiduję 10 uczestników. Miejsce klimatyczne, w samym środku puszczy knyszyńskiej, są dwa dni jazdy w czasie których poznamy Podlasie w pigułce. A wieczorami integracja przy ognisku, ale z umiarem, bo o 9 ruszamy na trasę. Skupiamy się na jeździe a nie na alkoholizacji
Powiem nieskromnie, że poprzednim razem uczestnicy byli bardzo zadowoleni