|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.07.2024, 20:08 | #1 |
Zakonserwowany
|
Festiwal ADV
Znajomy organizuje takie spotkanie : https://www.spiritzrides.it/adventou...le-tenda-2024/
Chciałbym pojechać i po imprezie pokręcić się jeszcze kilka dni na pograniczu IT/F. Od wielu tygodni jest fatalna sytuacja pogodowa w regionie, wiele dróg górskich przestało istnieć, a powyżej 2000 m zalega jeszcze sporo śnieg, którego systematycznie dosypuje. Wyjazd uzależniam oczywiście od warunków pogodowy, piszę o tym ponieważ nie wiem czy to chcę przejechać będzie przejezdne. Ktoś byłby chętny ?
02.07.2024, 22:19 | #2 |
Jestem chętny wstępnie na ten wyjazd.Piszę a
|
|
03.07.2024, 12:11 | #3 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 3 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 9 min 43 s
|
Chętnie bym się pokręcił po IT, niestety termin mi nie pasuje.
03.07.2024, 19:43 | #4 |
Ja jestem chętny ale pod warunkiem dojazdu do Włoch busem, lawetą, przyczepą. Nie na kołach 1500km po asfalcie.Jak są chętni to możemy wynająć coś, podzielić koszty i cieszyć się jazdą na miejscu ( o ile posprzątają po powodziach) Myślałem 6-8 dni.Akurat Adagio rzucił temat ale dla mnie może być inny termin, nawet do końca września.
|
|
03.07.2024, 20:21 | #5 |
Zakonserwowany
|
Dziś przyszła kolejna fala deszczu i śniegu, być może do 19 lipca sytuacja się ustabilizuję, ale tyle śniegu zapewne nie stopnieje tam gdzie biegną widokowe trasy. Sama via del sale jest super i warto tam być żeby ją przejechać.
Jestem w kontakcie z organizatorem, dam znak bliżej terminu co i jak.
18.07.2024, 20:48 | #6 |
Zakonserwowany
|
Dziś otrzymałem info od organizatora że są problemy natury organizacyjnej wynikającej z zablokowania wcześniejszego pozwolenia na biwakowanie w forcie. Kolejny etap ekoterroryzmu. A przy okazji jakby się kto wybierał w okolice zlotu Stella Alpina to jest oficjalne info o zakazach dla pojazdów spalinowych : https://acrobat.adobe.com/id/urn:aai...f-782956ff5cb5
18.07.2024, 21:33 | #7 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 34 min 9 s
|
Jakoś przeoczyłem, patrzę na daty i coś mi się nie zgadza, jak się tam teleportować. Dopiero szczegóły wyjaśniają sytuację. Mimo wszystko może jakiś festival u nas na wsi, może nam się uda dojechać ?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
18.07.2024, 23:17 | #8 |
Gość
Online: 0
|
Marku, jak będzie ten festiwal miedzy 22 a 27 lipca to się piszę
|
26.07.2024, 11:42 | #9 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 4 dni 14 godz 34 min 9 s
|
Jeżeli ktoś ma ochotę na spotkanie to do poniedziałku jesteśmy na wsi i raczej będziemy się kręcić wokół gospodarstwa. Beczka się będzie chłodzić jakby co a i przespać się i nas da
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|