|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.02.2015, 20:27 | #1 |
Miasto: Puławy okolice
Motocykl: RD07a
Przebieg: 100500
Online: 1 dzień 22 godz 59 min 22 s
|
Wskaźnik poziomu paliwa
Zastanawiam się czy poniższy korek udało by się zastosować w AT. Na korku oryginalnym chyba było by trudno ale może niewielki otwór z boku obok korka?
korek ze wskaźnikiem.JPG |
05.02.2015, 00:49 | #2 |
W jakimś konkretnym celu chcesz sobie zniszczyć zbiornik? Jeździłem ostatnio na quadzie Yamaha Kodiak, ma takie coś wmontowane w baniak, wskazówka jest nieprecyzyjna i bardzo drga, dygoce i wierci się bardzo zastanawiając się....Co pokazać aby mój właściciel mnie nie wymontował po pierwszej jeździe po bezdrożach.
Jak mocno chcesz to zamontować to poszukaj opcji z podświetleniem ( najlepiej minii bateria słoneczna) i koniecznie kolorowa wskazówka abyś widział w słońcu ile masz paliwa Zapraszam na Grupę Lubelską
|