![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Miasto: blisko Uć
Motocykl: RD07a
Przebieg: 93000
![]() Online: 1 dzień 3 min 2 s
|
![]()
Witam.
Poszukuję zakupić, pożyczyć, wypożyczyć lub inne formy. Oczywiście z mojej strony w formie różnych suwenirów....kluczy do owych kufrów jak w tytule z oznaczeniem "4". Może jest u nas na forum Ktoś kto użytkuje takie kuferka i ma do nich kluczyk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]()
idziesz do gościa co jest magikiem od zamków mówisz, że numer 4 i on ma taka listę i na tej podstawie dorabia klucz
![]() ![]() Roboty 5 min, a koszt ok. 40zł. Jeżeli będziesz miał problem w swojej okolicy to dawaj znać ja u siebie zrobię i wyślę do Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: blisko Uć
Motocykl: RD07a
Przebieg: 93000
![]() Online: 1 dzień 3 min 2 s
|
![]()
Dzięki za info. Czy owy magik to powinien być konkretny co zajmuje się dorabianie kluczy do motorów czy każdy zwykły magik od kluczy. Na każdym zamku jest 4 więc to chyba będzie to. Czekam jak dojdzie mi centralny , zakupiłem ale też bez kluczyka. Jak bym nie znalazł to na porządną flache dam zarobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]()
Kupiłeś zamknięte kufry?
A jesteś pewien, że w środku nie ma zwłok? ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Ja robiłem u gościa co klucze dorabia. Poszedłem dorobić zapasowy, a on stwierdził, że on ma szablony i chętnie sprawdzi. Odczytał kod z kluczyka i wyciął na podstawie szablonu
![]() Ważne, aby to była osoba, która profesjonalnie zajmuje się kluczami od lat, więc nawet jak nie ma to wie gdzie coś takiego zdobyć. Do takich rzeczy nie każdy ma dostęp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Łódź
Motocykl: GejeS 1100 '97
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 22 s
|
![]()
Czołem, odkopuję temat, bo mam dokładnie taki sam problem jak kolega Forest - kupiłem kufry bez kluczyka, na zamkach widnieje nr 8. Niestety, nie znalazłem w Łodzi fachowca, który by się podjął dorobienia. Czy dysponuje może ktoś takim kluczem i byłby w stanie go użyczyć celem dorobienia? Ewentualnie, Onufry - czy byłaby możliwość skorzystania z Twojej pomocy i tego punktu, o którym wspominałeś?