![]() |
Zajefajnie,ale takie felgi/obręcze to trzeba ze szprych rozebrać...i to problem. Coś czuje że Lepi będzie miał fuchę ;)
|
Tydzień mija i co się dzieje, pytam się?
|
Bieda panie :( ... Generał Mróz jak mawiał Stalin. +5 w garażu a dłubiąc na kolanach w jednej pozycji 30 min nie jest przyjemne :(
Wysłałem do regeneracji i anodowania alu części, za zaciskami również czekam co to je albo do proszku albo do anodowania dam. Puki co składanie przerwał mróz, nadzieja w nadchodzącym ociepleniu. Też chciałbym już dłubać :( |
Cytat:
Teraz mam pewnosc ze nic mi nie odkreci sie w offie;) |
Cytat:
|
pewnie by dało radę ale koszty...za chrom biorą około 20zł dm2 a tu za 3kg śrubek 10zł.
Jutro będę gnębił Alchemików o zwrot reszty jak to nazwali "złomu" :) są tam sprężynki od wężyków paliwowych, spinki oraz wszelkie inne takie drobne gówienka. Ciekawe jak się zaprezentują :) |
Twa afra będzie pikniejsza niż z fabryki. Wystaw ją na allegro za 30 koła. :D:D:D
|
Aciu
Wielki Szacun, że masz zapał do dokumentowania. Wiadomo, jak trudno jest się skupić na montażu i jednocześnie mieć ciągle na uwadze foto i wygrzebać czas późniejsze opisy. Przyjemnie się ogląda. R |
Dzięki dzięki. Co prawda chciałem bardziej szczegółowo się do tego zabrać ale trudno myśleć o fotkach jak taki misz masz się pod nogami wala a moto w kartonach siedzi :). Od poniedziałku zabieram się dalej z robotą więc będzie co czytać ;)
|
Nooo Kolego, już masz ciepło jak w maju, jutro nawet +5C http://new.meteo.pl/um/php/meteorogr...ype=0u&id=2691
więc zdjęcia z postępu prac prosimy |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |