![]() |
Każdy szanujący się czarnuch powinien samodzielnie rozłożyć i złożyć afrę.
Wiedza na temat, co jak działa w moto wzrasta o srylion %. Daje większe szanse na samodzielną naprawę w czarnej dupie, bo tam większość z nas chce jeździć. ;) Znam gościa (czarnucha) co jedzie do mechanika, żeby mu naciągnąć łańcuch. :) Afryki nie są dla ludzi, co nie lubią grzebać przy moto. ;) |
Cytat:
|
w mordę jeża... żeby tyle się na rozbierać dla skromnych 4 kkm na rok :/ psycha by mi siadła :P
|
Mało robiłem wtedy kilometrów. Ale za to LC4 w idealnym stanie była :D
|
Cytat:
I to co roku , AT po 20 latach tego nie potrzebuje ..... ale to nieco inna technologia no i daje rade trochę wiecej niż 8 tys bez awarii ;) Aż strach tymi pomarańczowymi jeździć ;) |
Rozbierałem bo lubię grzebać w moto i sobie od czasu do czasu sprawdzić każdą śrubkę :D
|
Cytat:
|
ja też lubię... było zimno to i przy AT kontrolnie pogrzebałem. Jednakowoż pierwszy cieplejszy weekend i dzidaaaa!!:at:
|
http://heno.smugmug.com/gallery/1960...9702&k=KJkqFHZ
Tutaj kolo też od zera remontuje ;] |
:dizzy: wow jakbym odbierał wypłatę w Euro a nie PLN to też pewnie bym tak cudował :) samych dodatków ma pewnie za 5tyś zł.
Wczoraj do 2:00 siedziałem i siedziałbym dłużej ale stwierdziłem że zakończę imprezę po ukręceniu wszystkich szpilek przy mocowaniu ośki przód :mur:...widocznie musiały być już osłabione bo ukręciły się przy 8Nm a gdzie tu zalecane 12Nm :vis: Dziś jak dam radę to albo skleję relacje albo zamontuje kierownicę i pobliskie duperele. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |