![]() |
no i którędy masz puszczoną?
|
Cytat:
Tam paluchem pokazuję... |
Dzięki za fotki Czarek! Wrócę do chaty to zaraz ją przetknę, bo próbowałem cały czas puścić pomiędzy tą małą łapką mocującą silnik a silnikiem (ciasno), a ona idzie od strony koła...dlatego po skrócie mi się uginała, haczyła o kolektor. Teraz wiem o co loto :)
Co do manetek to je trzeba przyklejać? mnie tak ciasno weszły, tak mocno je wpychałem że obawiałem się aby ich nie uszkodzić...tzn.tych grzałek w środku. No chyba od grzania aż tak guma nie zmięknie żeby się rozciągała. Przewodu umieściłem optymalnie, nie będą przeszkadzać ;) Jakieś sugestie gdzie umocować sterownik manetek? Chciałem wymienić przewody na oplot ale to znowu 300zł :( Odpuszczę sobie na przyszłą zimę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
Załącznik 29474 (sorka, lepszej fotki nie mogę wygrzebać) Gód dżab men. :Thumbs_Up: :) |
Samo wcisniecie manetek na kiere nie wystarczy beda sie obracac na kierownicy.. kktos pisał ze najle[piej przykleić je na benzyne....
|
Na allegro jakiś czas temu był coś takiego jak klej do manetek, nie wiem czy jeszcze to tam mają.
|
czytałem o pomyśle klejenia grzanych manetek na lakier do włosów - sprawdziłem, niewypał. Przykleiłem na butapren, jest ok
|
Sterownik mam tak samo zamontowany jak pokazuje Majki.:Thumbs_Up:
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |