![]() |
co kto lubi :)
- tani kabel usb i dodatkowa zabawa z zewnetrznym stabilizatorem(tanim) - droższy kabel z wtykiem Garmina i bez zabawy ze stabilizatorem jak komu w duszy gra ... :Thumbs_Up: |
przez USB sie nie da.
Jak pisałem wcześniej uchwyt TOURATECH'a zasłania gniazdo USB.:mur: |
Istnieje możliwość zakupu samej końcówki (wtyku pPLUG) zasilania do Garmina.
...:::_klik_:::... Koszt 20zł/szt + przesyłka:D Cytat:
Wysłałem zapytanie o większą ilość sztuk (bo sam może kupię 2), więc gdyby cena była atrakcyjna można by zrobić zamówienie zbiorowe - choćby tylko po to, by zaoszczędzić na przesyłce jak więcej osób z tej samej okolicy kupi :) Edit: Więc cena brutto przy zamówieniu pow. 10szt. to 15zł/szt. pzdr |
chcę.
|
Ja tez chce,
ale to raczej z warszawskimi czarnuchami będę zanabywać grupowo jak sie jacyś zainteresują |
Ale to bez sensu robic grupowe, na jedno wyjdzie i tak tos musi finalnie wysłac a za 5 zł nie ma co sie szczypać. Zamowie sobie u gości. dzieki.
|
No właśnie Podos. Ja tak napisałem, bo myślałem że może się ugada parę osób z jednego miasta i sobie kupią razem. Z tego co widzę to z mojej okolicy nikt nie kupuje to kupię sam i zrobię sobie kabelek do 60ki - przynajmniej to 35zł z przewodami a nie 85 :)
pzdr |
Ja mam u siebie wlutowaną wtyczkę garmina do lewej kostki na kierownicy, masa do czujnika sprzęgła a plus do zasilania włącznika świateł długich ( obwód zabezpieczony fabrycznym bezpiecznikiem. CSx 60 wisi na kierownicy na rowerowym uchwycie między poprzeczką a lewą kostką. zaleta to kabel długości 5 cm, wada ( albo zaleta, mi pasuje ) to odłączenie prądu po wyłączeniu stacyjki. Co do uchwytu rowerowego to testowany na Quadzie i podczas kilku rolek przeżył :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |