![]() |
Kanapa, Tapicer, Wrocław
Witam
Mam zamiar w swoim motongu przerobić kanape... Znalazłem namiar na tą firme: http://www.tapicerstwo.wroclaw.pl/kontakt.html czy ktoś robił tu kanape?? Jakieś opinie?? Proszę rownież o podpowiedz na co szczególnie zwrocić uwagę przy przerobce aby byla wygodniejsza przy dłuższej jeżdzie... |
Cytat:
Polecam Zetajohnego z naszego forum... jedyna wada to czas oczekiwania, reszta super, pewny możesz być super wykonania... |
Mistrz jest tylko jeden i zwie się - Zetjohny
|
Cytat:
Może na praktyki kogoś trzeba by dobrać? |
Franko, brat u mniego kanapę naprawiał... Człowiek robi cuda ale specjalizuje się w tapicerstwie samochodowym... W zasadzie obszywa wszystko co mu przyniesiesz...
Gorzej jeśli chodzi o wypełnienie... Tu, jeśli chodzi o motocykle, nie ma aż takiego doświadczenia... Powiedzmy, że to robi dobrze lub nawet bardzo dobrze... Podsumowując: cena: OK obszycie: mistrzostwo świata wypełnienie: dobrze/bardzo dobrze |
Robiłem na Hercena we W-wiu siedzenie do LC4. Miałem określone wymagania co do twardości, wysokości, materiału, obszycia i wzmocnień - gościu spełnił je w 100 %. Dodatkowo nie przepłaciłem i było szybko więc byłem zadowolony.
Z tym że nie była to trudna robota w porównaniu z siedzeniami to AT jakie można tu czasem obejrzeć. pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |